Un poliţist local din Ploieşti, lovit în cap cu un bolovan când încerca să legitimeze trei tineri care aveau un comportament dubios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre agresorii care au fost implcaţi în scandalul cu poliţiştii locali din Ploieşti FOTO Facebook/Sindicatul Poliţiei Locale ”Mihai Viteazu”
Doi dintre agresorii care au fost implcaţi în scandalul cu poliţiştii locali din Ploieşti FOTO Facebook/Sindicatul Poliţiei Locale ”Mihai Viteazu”

Mai mulţi poliţişti locali au fost atacaţi cu bolovani de trei tieneri cărora li se ceruseră actele de identitate pentru un control de rutină. Unul dintre agenţii atacaţi a ajuns la spital cu o rană la cap. Poliţiştii locali au scăpat de agresori după ce au intervenit ”mascaţii”.

Agresorii au fost identificaţi, în urma unui apel al lansat pe Facebook de Sindicatul Poliţiei Locale ”Mihai Viteazu”.

”Astăzi (luni n.r.), în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie  Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un poliţist local ar fi fost agresat. Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Gara Vest, doi poliţişti ar fi solicitat celor 3 tineri să se legitimeze, aceştia refuzând şi devenind recalcitranţi. Ulterior, unul dintre tineri ar fi aruncat cu pietre în poliţiştii locali, lovindu-l pe unul dintre ei. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La acest moment se efectuează cercetări, cele trei persoane fiind identificate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, poliţistul local rănit se află la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Nu este pentru prima dată când un poliţist local din Ploieşti este victima unui ultraj. În ianuarie 2018, o poliţistă locală a fost accidentată uşor de şoferul unui BMW care parcase ilegal şi nu a vrut să prezinte actele atunci când i-au fost solicitate. 

PloieştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite