Arestări în cazul revoltei de la Matca. Doi legumicultori au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru ultraj VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: agrointel
sursa: agrointel

Au fost reţinuţi doi dintre bărbaţii implicaţi în revolta de miercuri din piaţa agroalimentară de la Matca, judeţul Galaţi. Ei au fost reţinuti pentru 24 de ore sub acuzaţia de ultraj de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Scandalul violent s-a produs miercuri în piaţa de gros din comuna Matca, judeţul Galaţi. Echipe complexe formate din poliţişti şi reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuat un control în piaţa agroalimentară, din comuna Matca, pentru verificarea legalităţii comercializării legumelor.

„În timpul desfăşurării activităţii, patru dintre producătorii agricoli s-au opus prezentării documentelor, devenind recalcitranţi şi manifestându-se violent, instigându-i, în acelaşi timp, şi pe ceilalţi la nerespectarea legii.

Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a fost restabilită, în scurt timp, ordinea publică, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj”, a transmis IPJ Galaţi.

Poliţiştii au identificat trei dintre persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de ultraj, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, toţi din comuna Matca Galaţi. Un al patrulea bărbat a fost reţinut astăzi.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, doi dintre bărbaţi au fost reţinuti pentru 24 de ore pentru ultraj şi ar putea fi propuşi pentru arestare preventivă 30 de zile. Alţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite