Un criminal, acuzat că şi-a violat fiica, îşi terorizează soţia şi pe angajaţii adăpostului unde familia lui s-a refugiat

0
0
Soţia şi cei doi copii minori ai agresorului se află în grija DGASPC Prahova FOTO Shutterstock
Soţia şi cei doi copii minori ai agresorului se află în grija DGASPC Prahova FOTO Shutterstock

Viorel R., un bărbat din Mizil, cercetat penal pentru că şi-a violat fiica, dar şi pentru că a condus un autoturism fără a avea permis de conducere, este acuzat acum că-şi terorizează soţia care s-a refugiat împreună cu copiii într-un centru al DGASPC Prahova.

Bărbatul a fost condamnat în trecut la 17 ani pentru omor.

Soţia individului se află în prezent în grija statului, fiind cazată la Complexul de Servicii Comunitare „Cireşarii” Ploieşti împreună cu cei doi copii minori. Femeia a ajuns în această situaţie disperată din cauza terorii la care a fost supusă de către partenerul ei de viaţă. 

Ca să scape de ameninţările şi de bătăile care nu contenesc nici acum, R.T. s-a adresat judecătorilor din Ploieşti cărora le-a cerut să emită un ordin de protecţie, în speranţa că soţul agresiv, care o păzeşte inclusiv în faţa centrului unde locuieşte în prezent, o va lăsa în pace.

Femeia le-a explicat judecătorilor că nu poate ieşi pe stradă să-şi rezolve problemele pentru că bărbatul o aşteaptă în faţa centrului Cireşarii, ameninţă în permanenţă, atât pe ea, cât şi pe angajaţii complexului, şi chiar a lovit-o.

Viorel R. are un trecut ”dificil”, aşa cum a fost descris de către apărătorul său în instanţă. La începutul anilor 2000 a fost condamnat la 17 ani pentru omor, în prezent fiind în libertate deşi este cercetat în alte două dosare penale pentru viol, victima fiind chiar fiica lui minoră, şi pentru conducere fără permis. Împotriva sa a mai fost solicitat o dată un ordin de protecţie, dar, imediat ce acesta a expirat, individul a început să-şi terorizeze din nou familia.

Judecătoria Ploieşti a admis, vineri 17 iunie 2022, cererea privind emiterea ordinului de protecţie şi i-a interzis agresorului ”orice contact orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta şi cu minorii. Măsurile dispuse îşi vor produce efectele pentru o perioadă de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin de protecţie”, potrivit portalului instanţelor de judectă.

Vă recomandăm şi:

Soţul unei poliţiste din Arad a fost împuşcat de colegii femeii, după ce bărbatul a vrut să le ia arma

Femeie atacată în gospodărie de fostul concubin şi mai mulţi prieteni ai acestuia. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi. Imagini din momentul atacului

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite