Scandal în plină stradă, anchetat de poliţişti. Unul dintre agresori a tras cu un pistol cu bile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia achetează incidentul FOTO Adevărul
Poliţia achetează incidentul FOTO Adevărul

Un scandal în plină stradă s-a lăsat cu trei reţineri. Poliţiştii din Călăraşi i-au trimis după gratii pe bărbaţii care s-au lovit reciproc miercuri, seară, 15 iunie, iar unul dintre aceştia a folosit un pistol cu bine neletal.

La data de 15 iunie, ora 19.35, poliţiştii au fost alertaţi despre faptul că mai multe persoane s-au agresat pe strada Aleea Constructorului, din municipiul Călăraşi.

Anchetatorii au stabilit că, în jurul orei 19.00, în timp ce se aflau pe Aleea Constructorului, pe fondul consumului de alcool, două femei au avut un conflict verbal.

Ulterior, acestea au chemat întăriri prin telefon de la membrii familiei lor. Astfel, la faţa locului au venit patru bărbaţi care s-au agresat reciproc, iar unul dintre aceştia a folosit un pistol cu bile neletal.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au condus la identificarea autorilor, aceştia fiind patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 36 de ani, toţi din municipiul Călăraşi.

Faţă de trei dintre aceştias-a dispus reţinerea pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. SUA acordă ajutoare militare Ucrainei în valoare de un miliard de dolari. Rusia atacă Lugansk din nouă direcţii

Sfatul unui celebru strateg militar pentru Zelenski

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite