Turneu internaţional de gimnastică ritmică la Ploieşti. Sportive din 13 ţări vin la competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre gimnastele de la CSM Ploieşti. FOTO Facebook
O parte dintre gimnastele de la CSM Ploieşti. FOTO Facebook

În perioada 10-12 mai, la Ploieşti se desfăşoară Turneul Internaţional de Gimnastică Ritmică „Spring Cup“, la care s-au înscris sportive din 13 ţări, de pe patru continente

Ajuns la a cincea ediţie, turneul „Spring Cup”  aşează Ploieştiul în prima linie a oraşelor importante care susţin sportul de performanţă: Kiev (Ucraina), Calais si Corbeil-Essones (Franta), Pesaro (Italia), Portimao (Portugalia), Sofia (Bulgaria), Moscova (Rusia), Minsk (Bielorusia), Tokio (Japonia).

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti este primul club din România care a acreditat la Forul international de specialitate turneul international de gimnastică ritmică pe care îl organizează. 

Licenţa obţinută de CSM Ploieşti pentru “Spring Cup” reprezintă pentru participanţi o garanţie a organizării şi derulării competiţiei în conformitate cu regulamentul tehnic internaţional în domeniu, unanim acceptat de Federaţiile Internaţionale afiliate la FIG.

La competiţie s-au înscris gimnaste din 13 ţări de pe 4 continente: Australia, Brazilia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Israel, Italia, Japonia, Kazahstan, Moldova, Serbia, Ucraina şi, bineînţeles, România, prezentă cu echipe din 9 oraşe: Arad, Baia-Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Reşiţa, Târgu-Mureş şi Ploieşti.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a înscris în concurs 3 gimnaste la categoriile Children (9-10 ani) – Denisa Stoian şi Pre-Juniors (11-12 ani): Cesima Nechifor şi Livia Harcan, componente ale Lotului Naţional de Junioare al României.

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Municipal, în parteneriat cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică. Evenimentul este înscris în Calendarul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică.

Vă mai recomandăm

FOTO Bază sportivă de mini-fotbal în Parcul Andrei Mureşanu. Primăria va concesiona 5.000 de metri pătraţi din parc

Cosmin Contra, despre meciul cu FC Braşov: „Sunt sigur că băieţii vor avea o atitudine pozitivă”
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite