Trei autospeciale ale Ministerului Apărării Naţionale, implicate într-un eveniment rutier pe DN 1. Nu sunt răniți

0
Publicat:

Trei vehicule aparţinând Ministerului Apărării Naţionale au fost implicate, luni, 20 noiembrie 2023, într-un eveniment rutier pe DN 1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, fără a exista persoane rănite, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova.

FOTO - infotraficromania.ro
FOTO - infotraficromania.ro

În dimineaţa zilei de 20 noiembrie , poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între trei vehicule aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, conduse de 3 bărbaţi cu vârstele de 36, 40 şi 41 de ani”, a precizat IPJ Prahova.

Poliţiştii au menţionat că cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

De asemenea, în urma evenimentului rutier nu au fost persoane rănite.

Angajată MApN aproape în comă alcoolică la volan, autoarea unui grav accident rutier. A lovit un om și a fugit 

O angajată a MAPN, în vârstă de 30 de ani, cadru militar la o unitate din Bistrița-Năsăud, a provocat marți seara, 11 aprilie 2023, la Vatra Dornei, Suceava, un grav accident rutier, fiind în stare avansată de ebrietate.

Femeia a lovit un pieton care mergea pe lângă bicicletă, la marginea drumului.

Biciclistul, un bărbat de 64 de ani, din vatra Dornei, a fost rănit grav la cap, suferind un traumatism cranio-cerebral deschis.

El a fost dus de urgență la spitalul din Vatra Dornei, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat.

Echipele de căutare de la nivelul Poliției Municipiului Vatra Dornei  au identificat autoturismul implicat în accident, acesta prezentând avarii.

Mașina era parcată pe o stradă laterală, la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul comiterii faptei.

Șoferița a fost găsită cu capul pe volan, aproape dormind. Cum aceasta mirosea puternic a alcool și de abia putea vorbi, polițiștii au testat-o cu etilotestul, rezultând o valoare de 1,72 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Angajata MAPN a fost dusă la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele ei s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Militar Bacău.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite