Tânărul care şi-a ucis iubita pentru că l-a minţit că este mai tânără cu şapte ani a lovit-o şi moartă. „Am vrut să văd dacă mai are vreo reacţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Anton, prahoveanul de 25 de ani, arestat pentru omor a declarat poliţiştilor că şi-a ucis iubita pentru că îl minţise că era mai tânără cu şapte ani şi că nu mai fusese căsătorită.

Bărbatul a recunoscut că a sugrumat-o şi a aruncat-o într-o prăpastie pentru ca în cele din urmă să-i mai dea un pumn pentru a se asigura că a murit. Poliţiştii au găsit fragmente din cadavrul femeii, la câteva zile de la comiterea crimei, într-o prăpasite din comuna prahoveană Cosminele. Trupul victimei, mamă a doi copii, fusese devorat de sălbăticiuni.

Potrivit ordonanţei de arestare emisă pe numele lui Cristian Anton, crima a avut loc în seara zilei de 25 septembrie. Bărbatul a aflase că femeia de care era îndrăgostit îl minţise. Nu avea 28 de ani, aşa cum îi spusese, ci 35 ani, iar în plus avea şi doi copii din două relaţii anterioare. A mers după iubita lui la Ploieşti şi a luat-o acasă, în comuna Cosminele. Pe drum, cei doi s-au certat.

”Acesta a declarat că, în seara zilei de 25.09.2020, în jurul orei 21:30, în urma unui conflict spontan, ce a avut loc într-o zonă împădurită, din localitatea Cosminele, judeţul Prahova, i-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o. 

A susţinut însă că i-a aplicat un pumn şi după ce victima a căzut pentru a vedea dacă mai are vreo reacţie iar apoi a părăsit locul faptei fără a se mai interesa de starea victimei şi fără a anunţa organele de Poliţie sau alte persoane, părţi din cadavrul victimei – devorat de animale sălbatice -  fiind descoperite câteva zile mai târziu”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Florentina, femeia ucisă de iubitul gelos FOTO IJP Prahova

Imagine indisponibilă

Dispariţia femeii a fost sesizată de către patroana societăţii unde lucra. Aceasta ştia că angajata ei avea o relaţie tensionată cu iubitul pentru că nu de puţine ori venise bătută la muncă. Patroana a fost cea care a anunţat poliţiştii de dispariţia femeii. Audiat de poliţişti, bărbatul a minţit într-o primă fază că ştie ceva despre iubita lui, dar în cele din urmă a recunoscut şi a codus echipa de criminalişti în locul unde o ucisese pe femeie.

”În urma efectuării cercetării la faţa locului au fost identificate mai multe ramăşiţe de cadavru, respectiv: coapsă gambă şi picior drept, bazin, coloană vertebrală lombaro-sacrală şi femurul stânga, craniul şi scalpul victimei”, se arată în documentul citat. Cadavrul zăcuse în prăpastie aproape zece zile timp în care animalele sălbatice au devorat corpul femeii.

Florentina Mădălina Niţoc se afla pe lista persoanelor dispărute din data de 1 octombrie. Era de fel din satul Buştenari, comuna Telega, dar nu mai locuia împreună cu familia din decembrie. Îşi închiriase o cameră într-o casă din Ploieşti, se angajase la o firmă de curăţătorie şi încerca să-şi refacă viaţa. Fusese căsătorită timp de 14 ani cu un bărbat cu care avea un copil. Dintr-o altă relaţie mai avea un băiat mai mare care nu mai locuieşte în România. Începuse relaţia cu Cristian Anton din luna martie a acestui an, dar bărbatul, extrem de gelos, o bătea frecvent.

Anton a fost arestat preventiv pe 6 octombrie şi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova. Acesta nu a contestat până acum măsura arestului preventiv.

Pe aceeaşi temă:

Cum a ajuns o femeie condamnată pentru uciderea unui cioban să ceară instanţei rejudecarea cazului

Fostul iubit al tinerei asistente medicale şi-a recunoscut crima. A mărturisit de ce a omorât-o pe Ioana

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite