Femeia omorâtă şi aruncată în prăpastie de iubitul gelos era pe lista persoanelor căutate. Poliţia i-a anunţat dispariţia după trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentina Mădălina Niţoc, femeia al cărei cadavru a fost descoperit sâmbătă dimineaţa într-o prăpastie din comuna Cosminele, avea 35 de ani, iar rudele o căutau de la începutul săptămânii trecute. Poliţia a anunţat public dispariţia după trei zile.

Poliţia Prahova a anunţat public dispariţia Florentinei joi, 1 octombrie, deşi rudele femeii solicitaseră ajutorul poliţiştilor încă din data de 29 septembrie.

Anunţul de dispariţie făcut public de Poliţia Prahova a fost trimis către reprezentanţii mass media în data de 1 octombrie:

”La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 1 Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că numita NIŢOC FLORENTINA MĂDĂLINA, în vârstă de 35 de ani, lipseşte de la domiciliu şi nu s-a întors până în prezent.

Din cercetări a rezultat faptul că aceasta nu s-ar mai fi prezentat la serviciu din data de 28 septembrie a.c. şi nici nu ar fi comunicat vreunei persoane unde se deplasează.

Semnalmente:

1,52 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten, drept şi lung, ochi verzi, faţă ovală, ten deschis.

La momentul dispariţiei aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare neagră, tricou gri cu guler şi cu inscripţia „City Clean”, iar în picioare purta papuci de culoare închisă”.

Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă 3 octombrie, dar conform unor surse, crima s-a petrecut vineri, 2 octombrie, în urma unei discuţii aprinse pe care femeia a avut-o cu partenerul ei, Cristian Florian A., principalul suspect al crimei. Criminalul a fost reţinut deja, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Imagine indisponibilă

Cristian Florian A., principalul suspect al crimei FOTO Facebook

Cadavrul Florentinei a fost găsit în prăpastie chiar de către poliţişti. Aceştia investigau dispariţia ei şi l-au audiat, printre alţii, inclusiv pe bărbatul cu care femeia avea o relaţie. El şi-a recunoscut fapta şi le-a indicat anchetatorilor locul unde a aruncat cadavrul.

Surse judiciare susţin că vemeia a fost lovită cu pumnii şi ştrangulată până şi-a dat ultima suflare, apoi aruncată într-o râpă, situată într-o zonă greu accesibilă, împădurită, de la ieşire din comuna Cosminele către Vărbilău.

Principalul suspect al crimei a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ce spune Poliţia Prahova despre faptul că dispariţia femeii a fost anunţată public la trezi zile de la sesizare

”Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 29   septembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Prahova au desfăşurat o serie de activităţi specifice încă din data de 29 septembrie a.c., după înregistrarea sesizării, conform legislaţiei în vigoare.

Menţionăm că activitatea poliţiştilor din cadrul IPJ Prahova se desfăşoară pe baza unor principii ce au la bază legalitatea, iar mediatizarea unor date personale în spaţiul public s-a realizat conform procedurilor de lucru, dată fiind calitatea persoanei care a sesizat dispariţia, ”, conform Biroului de Presă al IJP Prahova

Potrivit unor surse, dispariţia femeii a fost anunţată de angajator, motiv pentru care poliţiştii au avut nevoie de acordul familiei pentru a mediatiza datele personale ale persoanei căutate.

Pe aceeaşi temă:

23 de ani de închisoare pentru tânărul din Prahova care şi-a violat şi ucis iubita pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale

Bestia din Câmpina care şi-a decapitat iubita de 17 ani, condamnată la 15 ani de închisoare. Crima îngrozitoare a şocat echipajul de la Ambulanţă

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite