UPDATE Criminalul din Prahova care şi-a aruncat iubita în prăpastie a fost arestat. Şi-a pierdut minţile când a aflat că femeia are un trecut complicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Florian A., în vârstă de 25 de ani, principalul supect al crimei din comuna prahoveană Cosminele a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în cursul zilei de luni în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE ORA 17.50 Cristian Florian A. a fost arestat preventiv de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova.

”În baza disp. art. 226 C.P.P., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. În baza disp. art. 226 alin.1 şi 2 C.P.P. penală rap. la art. 223 alin. 2 C.P.P. dispune luarea arestării preventivă a inculpatului A. Florian Cristian, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.10.2020 şi până la data de 03.11.2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) CPP, cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Ia act ca inculpatul a fost asistat de către aparator ales. Prezenta încheiere este executorie de la pronunţare. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Cercetată şi pronunţată în camera de consiliu astăzi, 05.10.2020, ora 17.20”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Ştirea iniţială

......................................

 Bărbatul este acuzat că şi-ar fi ucis iubita, o tânără din Ploieşti, atunci când a aflat că femeia a ami fost căsătorită şi are şi doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Cristian Florian A. nu era cunscut în comuna drept un bărbat care să aibă probleme cu legea, era angajat la Uzina Mecanică din Plopeni şi intenţiona să-şi înfiinţeze o familie. Apropiaţii spun despre el că era foarte îndrăgostit de femeia pe care a omorât-o, dar nu a putut să treacă peste faptul că aceasta l-a minţit că are un trecut amoros complicat. 

Tânăra fusese căsătorită, avea doi copii, dar îi ascunsese noul său iubit acest aspect din viaţa ei. Când bărbatul a aflat secretul, şi-a chemat partenera la Cosminele, unde a şi omorât-o într-un acces de furie. Crima a avut loc într-o zonă izolată de la ieşire din Cosminele spre comuna Vărbilău. Cadavrul femeii a fost găsit într-o prăpastie, iar unele surse spun că avea urme de violenţă pe corp.

Ctistian Florian A. şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse.

Pe aceeaşi temă:

Bestia din Câmpina care şi-a decapitat iubita de 17 ani, condamnată la 15 ani de închisoare. Crima îngrozitoare a şocat echipajul de la Ambulanţă

23 de ani de închisoare pentru tânărul din Prahova care şi-a violat şi ucis iubita pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite