Spray lacrimogen pe holurile unui liceu din Ploiești. O elevă a avut nevoie de intervenție medicală

0
Publicat:

O elevă a Liceului Tehnologic ”1 Mai” din Ploieşti a ajuns la cabinetul medical al şcolii, marţi, acuzând stări de rău după ce în incinta şcolii a fost utilizat, cel mai probabil, un spray iritant-lacrimogen.

Sală de clasă. FOTO Arhivă
Sală de clasă. FOTO Arhivă

Asistentul medical al şcolii a anunţat Poliţia, care a ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi face verificări pentru a stabili cine a folosit spray-ul.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat, în calitate de asistent medical al unei unităţi de învăţământ din municipiu, sesizând că o persoană s-a prezentat la sediul cabinetului ca urmare a intrării în contact cu o substanţă dintr-un spray iritant lacrimogen. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări stabilindu-se faptul că, în jurul orei 11.15, o elevă de 16 ani, ieşind din clasă pentru a merge la grupul sanitar, ar fi simţit, pe hol, un miros intens-înţepător care i-a provocat o stare de rău, la faţa locului ajungând un echipaj medical care a preluat-o pe tânără”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Spray lacrimogen. FOTO Arhivă
Spray lacrimogen. FOTO Arhivă

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc în incinta Liceului Tehnologic „1 Mai”.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu a fost identificată persoana care a folosit spray iritant în şcoală.

Poliţiştii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ şi le vizionează, în cadrul anchetei deschise în urma incidentului, au precizat sursele citate.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite