Scandal la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Un tânăr a intrat în unitatea medicală cu un pistol la brâu

0
Publicat:

Liniștea în Spitalul de Pediatrie din Ploiești a fost perturbată, luni, 1 aprilie 2024, după ce un tânăr a vrut să intre în unitate cu un pistol la brâu. Acesta avea de gând să meargă la o rudă internată.

Pistolul purtat la brâu de tânărul recalcitrant. FOTO observatorulph.ro
Pistolul purtat la brâu de tânărul recalcitrant. FOTO observatorulph.ro

Un tânăr de 19 ani a încercat să intre în unitate cu un pistol la brâu. I-a spus gardianului că vrea să-și vadă o verișoară care este internată și s-a enervat când gardianul i-a cerut să revină ziua, în timpul orelor de vizită.

Când a observat pistolul, agentul de pază a chemat poliția care a constatat că era vorba de o armă de jucărie cu care tânărul voia să intimideze paza.

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unei unități medicale ar avea loc un conflict între un agent de pază și o altă persoană. Din primele verificări, polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 19 ani, ar fi intrat în incinta unității și i-ar fi arătat agentului de pază o armă, pe care ar fi purtat-o pe cureaua pantalonilor. Tânărul a predat acestuia obiectul în cauză, ocazie cu care s-a constatat faptul că este vorba despre o jucărie, aspect confirmat și de polițiștii prezenți la fața locului”, a precizat Poliție din Ploiești.

La acest moment polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Bătrânii internați, uitați de familie. Ei stau în spital și câte șase luni. „Nu i-au mai vrut acasă“

În plin scandal al „azilelor groazei”, de anul trecut, se pare că sunt și situații în care aparținătorii sunt cei care își uită rudele bolnave și în vârstă pe patul de spital. La Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pacienții ajuns să stea în spital și 6 luni.

În unele secții medicale ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Ploiești, bătrânii sunt pur și simplu abandonați de rudele lor care refuză să-i mai ia acasă după tratament și vindecare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite