Primăria Ploieşti nu mai are bani pentru fosta mare handbalistă Simona Gogârlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Ploieşti nu va mai continua colaborarea cu Simona Gogârlă în sezonul care urmează. Fosta mare handbalistă a fost adusă anul trecut pe banca tehnică a echipei ploieştene de handbal feminin

La vremea respectivă,  în luna octombrie anul trecut, aducerea Simonei Gogârlă pe banca echipei ploieştene de handbal feminin CSM era considerată o adevărată lovitură de imagine. Fosta mare handbalistă şi-a îndeplinit obiectivul asumat, menţinerea echipei în primul eşalon, dar preţul a fost prea mare în opinia conducătorilor grupării ploieştene, astfel încât Simonei Gogârlă nu i-a mai fost prelungit contractul scadent la finele trecutei ediţii de campionat, scrie telegrama.ro.

„Contractul Simonei Gogârlă expirase în luna mai. De atunci, lună de lună, am făcut câte un act adiţional, cu o mărire substanţială de salariu. Din păcate, după trei luni în care a acceptat această stare de lucruri, Simona Gogârlă a cerut, acum, un contract pe o durată determinată, lucru pe care noi nu l-am putut onora. Va rămâne la echipă, cu siguranţă, Mircea Anton, cel care cunoaşte cel mai bine realitarea. Probabil că în timp vom aduce un alt antrenor, dar Micea Anton va rămâne la echipă”, a precizat Augustin Iancu, şeful clubului ploieştean pentru sursa citată.

La rândul ei, Simona Gogârlă a precizat că „am fost informată de Augustin Iancu că municipalitatea nu mai poate susţine la acelaşi nivel  financiar activitatea. Şi cum, cu 500 de euro mai puţin la salariul meu, salvam bugetul echipei? Am fost la primarul Iulian Bădescu să cer explicaţii, dar acesta nu ştia nimic de această poveste. Am ajuns, apoi, la viceprimarul Raul Petrescu care mi-a precizat că nu mai există resursele de anul trecut pentru echipa de handbal feminin şi că trebuie să ne despărţim. A fost o adevărată umilinţă pentru mine, să lucrez cu un contract pe fiecare lună! Unde s-a mai auzit aşa ceva! Ne eu eram prioritatea în acestă perioadă, am încercat să creionez o echipă competitivă. Sezonul trecut am luat echipa când avea un singur punct şi am salvat-o de la retrogradare. Poate că a fost prea puţin!”, a spus Simona Gogârlă pentru telegrama.ro.

Pe aceeaşi temă

Fosta internaţională Simona Gogârlă, noul antrenor de la CSM Ploieşti

Simona Gogârlă: „Sorin Târcă ne-a asigurat că ne va face viaţa un coşmar“
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite