Simona Gogârlă: „Sorin Târcă ne-a asigurat că ne va face viaţa un coşmar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Gogârlă a marcat opt goluri împotriva Rulmentului
Simona Gogârlă a marcat opt goluri împotriva Rulmentului

În prezent sub contract cu formaţia Rapid Bucureşti, Simona Gogârlă a precizat că soţui ei nu a ameninţat niciodată familia Târcă.

Citeşte şi: 

Mariana Târcă: „O să depun plângere la Poliţie împotriva familiei Gogârlă“

Mariana Târcă, ameninţată cu moartea de familia Gogârlă!

Simona Gogârlă a recunoscut că a intenţionat să se pregătească în Sala Sporturilor din Braşov, dar i s-a interzis accesul, fapt ce a stârnit supărarea soţului ei.

Duminică seara am dat câteva telefoane, întrucât doream să mă antrenez în sală, alături de echipa de băieţi, fără să am vreo intenţie ascunsă.

Mi s-a transmis că s-au primit ordine clare ca eu să nu pun picioarul în sală. A doua zi, soţul meu a mers la sală, pentru a cere lămuriri.

Acolo s-a întâlnit cu Sorin Târcă, cel care a început să ne înjure de familie şi să ne ameninţe. Abia în acel moment soţul meu a ripostat şi i-a transmis că o să-i aplice o corecţie fizică, dar nimic mai mult.

Acesta a fost şirul evenimentelor şi tot ceea ce spun este adevărat. Nimeni nu a spus că va plăti o persoană care să-i facă rău. Dar aceste mizerii caracterizează familia Târcă", a menţionat Simona Gogârlă.

Simona Gogârlă a precizat că s-a săturat de răutatea unor persoane din Braşov şi este hotărâtă să părăsească oraşul de la poalele Tâmpei. „Tot conflictul a început în urmă cu doi ani, atunci când Mariana Târcă a crezut că eu am contribuit la demiterea ei, întrucât doream să devin antrenoare la Rulmentul.

Dacă era aşa, atunci nu veanea Herbert Muller la Braşov. Familia Târcă a căutat tot timpul sămânţă de scandal, dar efectiv sunt scârbită de ceea ce se întâmplă şi vreau să plec cât mai repede din Braşov.

Nu mă mai interesează acest subiect şi nu cred că are rost să continuăm această mizerie", a precizat Simona Gogârlă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite