Penny Market XXL, pe locul fostului magazin Interex Ploieşti

0
0
Magazinul va fi deschis în nordul Ploieştiului. FOTO penny.ro
Magazinul va fi deschis în nordul Ploieştiului. FOTO penny.ro

Penny Market va deschide un hipermarket XXL în nordul Ploieştiului, pe locul fostului magazin Interex, închis la sfârşitul anului 2012, prin plecarea lanţului francez din România.

Ploieştenii din nordul oraşului vor avea, în maximum două săptămâni, un nou hypermarket în zonă. Este vorba despre un Penny Market XXL, pe Şoseaua Nordului, în aceeaşi clădire în care a funcţionat, până în noiembrie 2012, Interex Ploieşti.

De altfel, încă din cursul acestei săptămâni, în magazin şi parcarea acestuia au început lucrări de renovare a interioarelor şi exterioarelor.

Penny Market XXL (numit XXL Mega Discount până în 2007) face parte, alături de Billa şi Penny Market din grupul internaţional REWE.

Spre deosebire de magazinele Penny Market care au, în medie, o suprafaţă de 750 mp, Penny Market XXL au o suprafaţă mai mare, de până la 2500 mp.

În ceea ce priveşte magazinul Interex de la Ploieşti, acesta a fost primul deschis de Groupement des Mousquetaires-ITM Entreprises în Romania, în 2002.

În ultimii ani, în nordul Ploieştiului s-au deschis două supermarketuri şi un hypermarket, aparţinând celor de la Lidl, Mega Image şi Kaufland.

Pe aceeaşi temă

Un supermarket mai puţin la Ploieşti. Interex îşi închide porţile

Infochioşcul Primăriei de la Interex Ploieşti a fost închis
 

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri