Cumpărături în Penny: femeie de 40 de ani, prinsă cu produse de peste 100 de lei în poşetă. Tulceanca are dosar penal pentru furt calificat

0
0
Produsele au fost returnate reprezentanţilor magazinului FOTO Arhivă Adevărul
Produsele au fost returnate reprezentanţilor magazinului FOTO Arhivă Adevărul

Apelul pe numărul unic de urgenţă 112 a fost dat marţi seara, la ora 19.30: un agent de pază al supermarketului Penny II, de pe strada Spitalului, anunţa faptul că o femeie a sustras mai multe bunuri din magazin.

Echipajul de jandarmi ajuns la faţa locului a identificat-o pe femeie. Aceasta avea în poşetă mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Din primele verificări, a reieşit faptul că, C. Gherghina (40 ani) cu domiciliul în municipiul Tulcea, aflată la cumpărături, a sustras şi a trecut de casa de marcat mai multe produse.

Bunurile (diverse produse alimentare, cu o valoare totală de 108,80 lei) au fost recuperate şi predate reprezentantului  marketului.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, unde i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite