Schi în condiții de primăvară. Domeniul schiabil de la Sinaia, închis sâmbăta. Când mai sunt deschise pârtiile

0
Publicat:

În contextul schimbărilor meteorologice, pasionații de schi se mai pot bucura de zăpadă...cu măsură. Întrucât se schiază în condiții de primăvară, autoritățile au anunțat că pârtiile din Sinaia vor rămâne închise sâmbăta.

Pârtie de schi de la Sinaia FOTO Adevărul
Pârtie de schi de la Sinaia FOTO Adevărul

Autoritățile locale făcut un anunț, postat pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, potrivit căruia începând de sâmbătă, 30 martie 2024, pârtiile vor rămâne închise. Pârtiile vor mai rămâne deschise doar vineri, în condiții specifice de primăvară, cu temperaturi pozitive și zăpadă ortopedică.

„Atenţie! Se schiază în condiţii de primăvară - temperaturi pozitive, zăpadă ortopedică. Începând de mâine, 30.03.2024, Domeniul Schiabil Sinaia rămâne închis. Dacă, în perioada următoare, vom avea condiţii pentru amenajarea pârtiilor, deschidem şi anunţăm aici”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia.

De asemenea, s-a anunțat că la Cota 1000 sunt +7 grade, cer senin și vânt slab. Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 - Cota 1400) a început programul cu public la 08:00 și funcționează până la 17:00.

Pe lângă Sinaia, și stațiunea Azuga resimte efectele temperaturilor crescute. Conform informațiilor furnizate de autorități, pârtiile din partea inferioară a stațiunii nu mai sunt practicabile în prezent, ceea ce poate reprezenta o dezamăgire pentru turiștii și locuitorii care își planificau să se bucure de ultimele zile de schi, în această perioadă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite