Locomotiva unui tren de călători a luat foc în gara CFR Ploieşti Sud VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locomotiva unui tren de călători a luat foc în gara Ploieşti SUD
Locomotiva unui tren de călători a luat foc în gara Ploieşti SUD

Locomitiva unui tren de călători care staţiona în gara CFR Ploieşti Sud a luat foc, mierucri seară. 15 pompieri intervin.

Potrivit Poliţiei Transport Feroviar, incendiul a izbucnit în jurul orei 21.05, la locomotiva trenului Regio nr. 5003, garat pe linia 4 din Staţia C.F. Ploieşti Sud.

     ”Faţă de cele sesizate, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului unde s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în sala compresorului locomotivei electrice nr. 915304101222, acesta fiind decuplată de la vagoanele pe care le tracta. Pentru stingerea incendiului intervine un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului 3 Ploieşti”, a transmis sursa citată.

Pentru stingerea incendiului acţionează un ofiţer şi 15 subofiţeri cu două autospeciale de stingere, o  autospeciala cu azot, potrivit Insepctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Incediul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum sub locomotivă. Aceasta a fost decuplată de restul vagoanelor de călători şi trasă pe o altă linie.

Se acţionează cu azot pentru lichidarea incendiului.

    Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite