Împrumuturi CAR cu adeverinţe false la Ambulanța Prahova. Polițiștii au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară

0
Publicat:

Poliţiştii prahoveni au efectuat, miercuri, 29 mai 2024, mai multe percheziţii la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, într-un dosar privind obţinerea de împrumuturi CAR în baza unor adeverinţe de salariat falsificate.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

La data de 29 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Prahova, la adresele unor persoane fizice, la sediul unei instituţii publice şi la sediul unei instituţii financiare, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit Agerpres, în perioada 2022 - 2023, persoanele bănuite ar fi solicitat şi obţinut mai multe împrumuturi de la un CAR, folosind înscrisuri care conţineau date nereale privind condiţiile necesare obţinerii acestora şi adeverinţe de salariat falsificate.

Surse judiciare au precizat, pentru sursa citată, că prejudiciul estimat până la acest moment este de 50.000 de lei.

Două persoane au fost duse la audieri.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite