Imagini şocante suprinse într-un pet shop. Iepure mort fotografiat în vitrina magazinului de animale din mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iepure mort mall foto amator

O clientă a unui mall care a avut neinspiraţia să meargă la cumpărături la primele ore ale dimineţii a avut parte de un şoc. În vitrina unui magazin specializat în hrană pentru animale a văzut un iepure mort. Femeia a alertat imediat autorităţile.

Incidentul neplăcut s-a petrecut în incinta Afi Mall Ploieşti, la unul dintre magazinele care vinde hrană pentru animale, dar şi animale vii. Apropiindu-se de vitrină să admire iepurii, femeia a avut un şoc atuci când a realizat că unul dintre cei cinci iepuraşi nu doarme, ci este mort.

"Aştept o luare de atitudine a iubitorilor de animale. Poate că unora nu le pasă de aceste animălute, dar copiii stau zilnic, lipiţi de vitrina pet-shopului respectiv pentru a privi animalele. Poate că iepuraşul a murit din cauza unui microb care se poate transmite şi celorlalte animale, iar odată cumpărate şi duse acasă, pot fi infectaţi şi copiii.  Cineva mi-a spus că...se mai întâmplă...Da! Se întâmplă să moară animale, dar nu în vitrine în faţa cărora stau zilnic copii...sau în vitrine aflate în vecinătatea unor hypermarketuri care vând inclusiv alimente", a declarat femeia pentru jurnalulph.ro

Aceasta a alertat autorităţile, astfel că la o echip de la Direcţia Sanitar Veterinară Prahova s-a deplasat la sediul magazinului.

”Am fost sesizaţi astăzi (miercuri 23 mai n.r.)  de către o doamnă că în vitrina unui magazin se afla un iepure mort. Colegii mei au luat cadavrul iepurelui găsit mort în vitrină şi l-au dus la laborator unde se vor face analize pentru a stabili cauza decesului. Din câte am înţeles, iepurele este un pui de câteva zile. În aceeaşi vitrină mai erau alţi patru iepuri, dar aceştia sunt în viaţă”, a declarat Mihai Terecoasă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova.

Cel mai probabil, susţine Terecoasă, iepurele a murit în timpul nopţii din cauze deocamdată necunoscute.

Iepure mort în vitrina unul pet shop din Ploieşti

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite