Fetiță de doi ani, spulberată de o mașină pe marginea drumului în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță în vârstă de doi ani a murit la spital, fiind victima unui accident rutier care s-a petrecut marți seară în orașul prahovean Boldești-Scăieni.

Fetița de doi ani omorât în accident se afla pe marginea drumului FOTO Arhivă ISU
Fetița de doi ani omorât în accident se afla pe marginea drumului FOTO Arhivă ISU

Din primele informații, fetiția se afla pe marginea drumului, de mână cu unul dintre bunicii săi când a fost acroșată de o mașină scăpată de sub control de către șofer.

Copilul a supraviețuit impactului și a fost transportat de urgență la spital, însă aici starea ei s-a agravat, iar medicii au declarat decesul.

Cercetarea polițiștilor la fața locului se desfășoară cu dificultate, accidentul producându-se într-o zonă unde se află o comunitate de romi.

La acest moment nu este clar cine conducea mașina care a provocat accidentul și nici dacă fetița se afla de mână cu bunicul, așa cum declară martorii, sau se juca singură la marginea drumului.

Surse apropiate de anchetă susțin că declarațiile martorilor sunt contradictorii

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal urmând sa fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului”, a precizat Poliția Prahova într-un comunicat remis presei.

Șirul accidentelor mortale continuă în Prahova. Pe 15 august, o familie înteagă a fost spulberată pe DN1, în dreptul orașului Băicoi, în timp ce încerca să traverseze prin loc nepermis. Au murit atunci o fetiță în vârstă de 11 ani și tatăl ei în vârstă de 44 de ani. Mama copilului a fost și ea grav rănită, dar a supraviețuit impactului, fiind transportată la spital.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite