Tragedie pe DN1, în Prahova. O fetiţă de 11 ani şi părinţii săi, spulberaţi de o maşină în timp ce încercau să traverseze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O familie întreagă, spulberată pe DN1, la Movila Vulpii FOTO amator
O familie întreagă, spulberată pe DN1, la Movila Vulpii FOTO amator

O familie întreagă a fost spulberată de o maşină, condusă de un tânăr de 20 de ani, în timp ce încera să traverseze DN1, prin loc nepermis. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost declarat decedat.

UPDATE ORA 21.20: Poliţiştii au anunţat că şoferul de 20 de ani a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Fetiţa a fost declarată decedată la spital

Ştirea iniţială

............................................ 

Soţia acestuia, o femeie în vârstă de 38 de ani şi copilul celor doi, o fetiţă de 11 ani, au fost grav rănite, iar medicii care au ajuns la faţa locului încearcă să le salveze viaţa. Fetiţa este în stare critică, au anunţat reprezentanţii ISU Prahova. Este în stop cardio-respirator.

Mama copilului este şi ea în stare critică. Are un traumatism cranian, unul toraco-abdominal şi fractură de şold. A fost deja transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Din primele informaţii, cei trei ar fi încercat să traverseze împreună DN1, prin loc nepermis, în dreptul comunei prahovene Păuleşti (zona Movila Vulpii). Se pare că familia ar fi vrut să ajungă la un magazin de pe marginea DN1.

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 21.30, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului ”a constatat faptul cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieşit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins şi accidentat trei pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile”.

În zona producerii accidentului se criculă dirijat.


 

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite