Cum au terorizat șapte indivizi o femeie timp de doi ani, ca să le cedeze un teren

0
Publicat:

Joi dimineaţă, la şase adrese din Ploieşti au avut loc descinderi ale mascaţilor, care au condus la sediul poliţiei, pentru audieri, şapte indivizi care, vreme de doi ani, au făcut presiuni asupra unei femei, cu scopul de a intra în posesia terenului acesteia.

Imagine din timpul percheziţiilor efectuate la Ploieşti, captură video
Imagine din timpul percheziţiilor efectuate la Ploieşti, captură video

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații”, a transmis IPJ printr-un comunicat.

Este vorba despre patru bărbaţi şi trei femei din Ploieşti, care, începând din iunie 2022, au terorizat-o psihic pe proprietara unui teren pe care şi-l doreau, creându-i tot felul de probleme în administrarea gospodăriei, cu gândul că aceasta va ceda, în cele din urmă, şi ei vor intra în posesia terenului.

„Din cercetări, a rezultat faptul că cei șapte bănuiți, trei femei și patru bărbați, în perioada iunie 2022-Aprilie 2024, ar fi constâns psihic, în repetate rânduri, o femeie, încercând să o oprească din a desfășura în condiții normale, administrarea, gospodărirea și vizitarea imobilului pe care îl deține, în municipiul Ploiești, în scopul de a ocupa terenul”, spun anchetatorii.

După percheziţii, ei au fost escortaţi de mascaţi la sediul poliţiei, în vederea audierilor, fiind acuzaţi de șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații.

Potrivit surselor Observatorul Prahovean, cei patru bărbați duși la audieri în acest dosar sunt: Moise Adrian, zis Narcis Bărbosu, Moise Rodel, zis Mutu, Moise Constantin, zis Dragoș, și Moise Robert, zis Puiță, iar terenul pe care ei voiau să pună stăpânire s-ar afla în zona Sălii Sporturilor din Ploiești.

Conform aceloraşi surse, cei patru bărbaţi conduşi joi la audieri sunt cunoscuţi pentru fapte de violenţă, ei fiind şi anterior cercetaţi, alături de alte persoane, pentru astfel de infracţiuni.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite