Cazare pe Valea Prahovei fără intermediari. Oferte pe ultima sută de metri

0
Publicat:

Cei care doresc să petreacă românește pe Valea Prahovei mai găsesc locuri libere de cazare, fără intermediari. Totul e să se înarmeze cu multă răbdare pe drum, zona fiind foarte aglomerată.

Poveste de iarnă la munte Arhivă Adevărul
Poveste de iarnă la munte Arhivă Adevărul

La Casa Micșunica din Bușteni, mai sunt libere câteva locuri de cazare. Două nopți de cazare costă 100 de lei de persoană. Oferta este valabilă pentru un grup de maximum opt persoane. Pensiunea dispune de trei dormitoare, două băi, bucătărie.

La Vila Select 2 din Predeal, care dispune de 32 de locuri de cazare, tariful pentru o noapte rezervată este de 2.500 de lei. Pentru două sau mai multe nopți, costul se ridică la 2.000 de lei. Vila dispune de 14 camere, cu o capacitate în jur de 30 - 32 de locuri, cu băi proprii, dispuse pe trei nivele.

Hotel Cristal din Sinaia dispune de 48 de locuri în camere duble și single precum și apartamente. Tariful pentru o cameră dublă este de 220 de lei, iar pentru un apartament de patru locuri, 340 de lei.

La Valencia, pensiune din Azuga, tariful pentru o cameră dublă cu balcon costă 180 de lei, iar pentru o cameră fără balcon 165 de lei.

La Vila Ceair din Poiana Țapului, o cameră dublă matrimonială poate fi rezervată cu 200 de lei, iar o cameră triplă de lux cu 250 de lei. Pentru închirierea integrală a vilei pentru minimum două nopti se achită 3.700 lei.

Atracții turistice în zonă

Obiective turistice pe Valea Prahovei - Biserica Neagra - Castelul Bran - Cnaionul 7 Scări - Cetatea Râșnov - Castelul Cantacuzino

În zonă poți vizita Castelul Bran, Biserica Neagră din Brașov, Cetatea Râșnov, Castelul Cantacuzino din Bușteni, Peștera Tamina, Peștera Dâmbovicioara, Canionul 7 Scări.  

Cum va fi vremea

Conform prognozei meteorologilor, în perioada 28 noiembrie-5 decembrie temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în zonele estice, sud-estice și la munte.

Precipitațiile vor fi puține în cea mai mare parte a țării, în special în regiunile vestice, centrale și la munte.

Bugetarii au o minivacanţă anul acesta începând de miercuri, 30 noiembrie şi până duminică 4 decembrie, după ce Guvernul a decis ca ziua de vineri 2 decembrie să fie zi liberă, punte între zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, care sunt sărbători legale, şi zilele de weekend.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite