Cât costă un skipass de o zi la Sinaia, pentru o familie cu un copil. „Ați depășit Franța! Mai bine cumpăr o garsonieră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile din Sinaia au anunțat noile tarife pentru schi în iarna 2022-2023, iar comentariile românilor sunt savuroase. Sinaia are acum cel mai scump skipass din România.

Schi la Sinaia. FOTO Arhiva
Schi la Sinaia. FOTO Arhiva

Un skipass valabil o zi, pentru un adult, în weekend, costă 230 de lei, iar în timpul săptămânii, de luni până vineri, costă 210 lei. Pentru copii, prețurile sunt între 135 - 150 de lei, în funcție de perioada săptămânii, iar pentru seniori, prețurile sunt cuprinse între 170-190 de lei. Reducerile pentru studenți nu mai sunt valabile la gondola din Sinaia. 

Abonamentul pentru o zi s-a scumpit cu circa 35% față de anul trecut, scrie presa locală. 

Tarif schi Sinaia. FOTO Gondola Sinaia
Tarif schi Sinaia. FOTO Gondola Sinaia

„Nu prea ințeleg diferența de preț între zile lucrătoare și zile de weekend. E curentul mai scump în weekend? După logica mea, în cursul săptămânii consumul raportat la numărul de skipass-uri este mai mare, drept pentru care ar fi trebuit să fie tocmai invers”, a scris un utilizator pe pagina de Facebook Gondola Sinaia. 

Românii au făcut glume pe seama scumpirilor și a noilor tarife de la gondola din Sinaia. 

Mă gândeam să îi invit pe ai mei la schi. Dar mai bine le cumpăr o garsonieră / Felicitări, ați depășit Franța / V-ați făcut calculele gândindu-vă că boicotăm Austria?”, sunt câteva dintre comentariile la postarea făcută de autoritățile din Sinaia. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite