Câine salvat dintr-o prăpastie de 200 metri, într-o zonă a Bucegilor în care „niciun om nu a scăpat cu viață”

0
Publicat:

Un câine a căzut într-o prăpastie de 200 metri aflată într-una dintre cele mai periculoase zone din Bucegi. Animalul fost recuperat duminică de salvatorii montani după o intervenție dificilă.

Animalul a supraviețuit. FOTO Salvamont Bușteni
Animalul a supraviețuit. FOTO Salvamont Bușteni

Patrupedul era cu stăpâna lui în drum spre Crucea Eroilor, când a alunecat într-o zonă foarte accidentată, acolo unde, spun salvamontiștii, niciun om nu a scăpat cu viață.

Intervenție cu final fericit pentru salvarea unui câine de companie care a căzut aproape 200 de metri într-o prăpastie din Bucegi. După aproape 3 ore de eforturi, salvatorii montani au reușit să scoată „victima” din prăpastie și au predat-o cu bine stăpânilor”, precizează Salvamont Bușteni.

Intervenția a avut loc duminică după-amiază. La încheierea ei era în desfășurare o altă intervenție pentru salvarea unei victime care a suferit o fractură de membru inferior pe Creasta Bucșoiu.

Un echipaj aero și altul terestru se deplasează în aceste momente spre locul accidentului”, preciza, la ora 17.30, Salvamont Bușteni.

Amintim că, tot în Prahova, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil au câștigat duminică un prieten pentru o viață: un cățel pe care l-au scos cu greu din canalul în care căzuse.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite