Bursa locurilor de muncă, vineri, în Ploieşti şi în Câmpina. Aproape 600 de locuri de muncă în ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa locurilor de muncă se desfăşoară simultan în Ploieşti şi în Câmpina. FOTO Adevărul
Bursa locurilor de muncă se desfăşoară simultan în Ploieşti şi în Câmpina. FOTO Adevărul

O bursă generală a locurilor de muncă se va desfăşura simultan, vineri, în municipiile Ploieşti şi Câmpina. Angajatorii prezenţi la bursă au 593 de locuri de muncă în ofertă, majoritatea pentru studii medii

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în Ploieşti la Hotel Restaurant BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert), iar în Câmpina la Casa de Cultură Geo Bogza, de pe strada Griviţei. nr. 95. Ambele evenimente încep la ora 9.00.

68 de agenţi economici au confirmat participarea la eveniment, 43 la Ploieşti şi 25 la Câmpina, care oferă 593 de locuri de muncă, dintre care pentru studii medii, 531 şi studii superioare, 62.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în urmatoarele domenii de activitate: servicii (agenţi vânzări, consultanţi asigurări, consultanţi clienti, operatori call-center), textil, construcţii, alimentar, servicii in turism (ospătar, bucătar, recepţioner, cameristă, curier, barman), producţie  (ingineri producţie, ingineri mecanici, sudor, tehnician electronică, manipulanţi mărfuri, operator cablaje auto. 
        
Reprezentanţii AJOFM Prahova recomandă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă să se prezinte la această acţiune cu CV şi cu documentele care fac dovada calificării. 

Mai puteţi citi

Ofertă de job-uri prin reţeaua Eures. Barmanii şi sudorii, la mare căutare în Malta. Noi oferte de locuri de muncă au fost postate pe portalul naţional EURES – www.eures.anofm.ro pentru solicitanţii unui loc de muncă în staţiu UE.  Barmani, sudori, macaragii şi muncitori în construcţii se caută în Malta, în timp ce angajatorii cehi pun la dispoziţie locuri de muncă pentru lucrători în prelucrarea lemnului .
        
ANALIZĂ Industria de piese auto, magnetul de investiţii al României. Tot mai multe concerne care acţionează în sectorul producţiei de componente auto anunţă deschiderea de unităţi noi sau extinderea altora existente în România, grupurile străine fiind atrase de mâna de lucru ieftină.
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite