Alegeri locale 2016. Reacţiile învingătorilor şi perdanţilor la Primăria Ploieştiului

0
0

Alegeri locale 2016. Adrian Dobre (PNL) este câştigătorul alegerilor locale pentru funcţia de primar al Ploieştiului. Contracandidaţii săi l-au felicitat

13 candidaţi, un număr record în Ploieşti, şi-au disputat duminică, 5 iunie, la alegeri locale 2016, fotoliul de primar al municipiului, câştigat de candidatul PNL, Adrian Dobre.

Chiar dacă rezultalele oficiale nu sunt încă publice, Adrian Dobre ar fi câştigat Primăria Ploieşti cu un procent de 33% din voturile exprimate, urmat de Cristian Ganea (PSD) cu 25%. Al treilea clasat în funcţie de numărul de voturi este candidatul ALDE, Graţiela Gavrilescu.

De altfel, la scurt timp după închiderea urnelor, Adrian Dobre a anunţat că „PNL va câştiga Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova“. Victoria a fost sărbătorită la sediul de campanie al PNL Ploieşti alături de simpatizanţi. 

Cristian Ganea, candidatul PSD, următorul clasat în voturile ploieştenilor, l-a felicitat pe Adrian Dobre şi a avut şi un mesaj pentru ploieşteni. „Alegerile locale s-au încheiat. A fost o perioadă dificilă, în care am avut o campanie electorală grea, dar frumoasă. Le mulţumesc în primul rând ploieştenilor, atât celor care m-au votat, cât şi tuturor celor care s-au prezentat la urne, dând dovadă de responsabilitate şi de spirit civic. În felicit pe domnul Adrian Dobre, iar dumneavoastră vă promit că vom continua împreună. Vom propune Ploieştiului un plan de dezvoltare pe 20 de ani care să ţină cont de ceea ce toţi politicienii au promis în campania electorală. Ţine de responsabilitatea şi respectul nostru faţă de cetăţeni să ne ţinem de cuvânt“, a postat Cristian Ganea pe contul său oficial de pe o reţea de socializare.

Şi Graţiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului candidatul ALDE la Primăria Ploieşti, clasată pe locul trei în preferinţele ploieştenilor l-a felicitat pe noul primar. „Mulţumesc tuturor acelora care, votându-mă, au investit încredere în mine şi în proiectele pe care le-am propus pentru oraşul în care trăim! Nu au puţini deloc! Şi nu suntem puţini noi, cei care credem şi ne păstrăm speranţa că municipiul Ploieşti se poate schimba în bine. Ca liberal autentic, respect, însă, voinţa majorităţii. Îl felicit pe noul primar şi îi doresc un mandat bun, liniştit şi eficient. Depinde numai de dumnealui să fie aşa!“, a scris Graţiela Gavrilescu pe o reţea de socializare.

Vă mai recomandăm

Alegeri locale 2016. Adrian Dobre este noul primar al Ploieştiului. Este economist şi fost prefect

Alegeri locale 2016. Ploieştenii au ieşit la vot „pentru schimbare“, „pentru continuitate“ sau „din datorie“ FOTO

Alegeri locale 2016. Cum se vede ziua votului la Plopu, unde un podeţ s-a rupt cu staff-ul de campanie: „Ne-a deranjat că unii se bucurau că a picat cu PSD-işti“


 

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite