A fost reintrodusă plata prin SMS în parcările publice din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tariful pentru staţionarea în parcările publice din Ploieşti poate fi plătit de marţi, 20 septembrie, şi prin intermediul SMS-ului, metodă reintrodusă după o pauză de câteva luni

Reprezentanţii SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti (SGU), administratorul parcărilor publice din oraş SRL, spun că, începând cu 20 septembrie, plata tarifului de parcare, în parcările administrate de societate, se poate efectua şi prin intermediul SMS-ului.

Astfel, pentru a beneficia de o oră de parcare (1h), se va trimite un SMS, de forma 601NR ÎNMATRICULARE, la numărul unic de telefon: 7420.

În mod similar, pentru a beneficia de două ore (2h) de parcare, se vor trimite două SMS- uri consecutive, în acelaşi format.

Exemplu:

Nr de înmatriculare autovehicul: PH01ABC
SMS la 7420 cu textul: 601PH01ABC
În urma expedierii sms-ului respectiv, se va primi un mesaj de confirmare a înregistrării plăţii, de forma: „PH01ABC a parcat 60min in Ploiesti. Plata expira la 20/09/2016 14:15“.

Trebuie să fiţi atenţi la faptul că lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că plata parcării nu a fost înregistrată.

Preţul achitării tarifului de parcare prin SMS este de 0.40 EUR+TVA/SMS, valabil pentru reţelele de telefonie mobilă (DIGI, Orange, Telekom şi Vodafone), la care se adaugă o taxă suplimentară pentru reţeaua Orange (0,05€+TVA).

Orarul  parcărilor publice cu plată din Ploieşti, aprobat de Consiliul Local, este de luni până duminică, între orele 07.00-19.00. În afara acestui interval parcarea este gratuită.

Vă mai recomandăm

Tramvaiul 102 reintră în circulaţie din 15 septembrie

Record în amânarea unui proiect european la Ploieşti. Încă un an şi jumătate pentru pasajul Vest

Din bogaţi cu proiecte europene la datori vânduţi băncilor. Incompetenţa de durată duce un oraş românesc în haos

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite