VIDEO UPDATE Fostul ofiţer SPP Cristian Ilie a confirmat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Piteşti că a avut o relaţie cu Elodia Ghinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Cioacă a fost escortat de la Penitenciarul Colibaşi la Tribunalul Argeş, unde s-a  desfăşurat un nou termen în dosarul în care este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu. Tot astăzi s-a judecat şi o nouă cerere de revocare a arestării preventive formulată de fostul poliţistul Cristian Cioacă

UPDATE Ora 18 15 Magistraţii Tribunalului au respins cererea de eliberare şi au dispus menţinerea stării de arest a inculpatului Cioacă Cristian.Avocatul acestuia poate depune recurs în 24 de ore.

Instanţa a citat la acest termen 17 martori din acte, pentru a fi audiaţi. Doi dintre martori au fost citaţi cu mandat de aducere, deoarece nu s-au prezentat la termenul anterior, din data de 30 aprilie.

Cristian Ilie: "Am fost într-o excursie în Dubai cu Elodia Ghinescu" 

Unul dintre martorii audiaţi astăzi a fost şi fostul ofiţer SPP Cristian Ilie. În faţa magistraţilor a confirmat că în august 2007 a fost într-o excursie în Dubai împreună cu Elodia Ghinescu, cu câteva zile înainte de dispariţia acesteia. Martorul a declarat că o ştia pe Elodia Ghinescu încă din anul 2006, când se cunoscuseră prin intermediul unui site de socializare. În august 2007, în timp ce se afla în misiune în Afganistan, a petrecut cu ea un scurt concediu în Dubai.

Cristian Ilie : "I-am dat o palmă peste faţă Elodiei..."

Cristian Ilie a menţionat şi faptul că au avut un episode violent în timpul excursiei. „A fost o altercaţie în Dubai, când i-am dat o palmă peste faţă. Ulterior i-am cerut iertare“, a răspuns fostul ofiţer SPP când a fost întrebat dacă a bătut-o vreodată pe Elodia Ghinescu.

Martorul a mai spus că a mai încercat să o contacteze pe Elodia după data de 25 august, când s-a încheiat excursia în Dubai, atât prin e-mail, cât şi prin telefon, dar nu a reuşit să ia legătura cu ea. Întrebat dacă ştia ceva despre relaţia dintre Cristian Cioacă şi soţia lui, Cristian Ilie a spus că nu a abordat acest subiect în discuţiile cu Elodia Ghinescu. „Niciodată victima nu s-a plâns de relaţia cu soţul ei, nu a spus că ar fi fost agresată vreodată“, a afirmat martorul.

La ieşirea din sala de judecată, fostul SPP-ist nu a declarat decât că nu ştie ce s-a întâmplat cu Elodia Ghinescu. Magistraţii au decis după audierea a 10 martori să amâne procesul în data de 25 iunie 2013.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007. Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012. El este acum încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

PiteştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite