VIDEO Un tânăr a dat spargerea la o casă de pariuri, supărat că pierduse 2.000 de lei la „păcănele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A pierdut banii la ”păcănele”  şi, ca să-i recupereze, a intrat cu cagulă pe faţă, a ameninţat-o pe angajată cu un cuţit, a luat toţi banii, după care a fugit. Aceasta este isprava unui tânăr din Costeşti, reţinut, aseară, de poliţişti.

Costinel Stănescu, în vârstă de 24 de ani, din Costeşti, a mers, ieri, la o societate de pariuri sportive din oraş, unde a pierdut 2.000 de lei la jocurile de noroc. A plecat supărat acasă, timp în care s-a gândit cum să-şi recupereze banii. Spre sfârşitul programului, când vânzătoarea se pregătea să închidă, în incinta societăţii a intrat un tânăr cu o cagulă pe faţă şi cu un cuţit în mână. A ameninţat-o şi a mers singur la sertarul cu bani, i-a luat pe toţi, după care a plecat.

image

„Prin ameninţarea cu un cuţit a deposedat-o pe vânzătoarea  societăţii de suma de 2.490 lei.”, a spus inspector principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Vânzătoarea a reuşit să fugă, atunci când tânărul era preocupat să ia banii, şi a ieşit în stradă, unde a strigat după ajutor şi a sunat la poliţie. În doar câteva minute, la faţa locului au sosit mai mulţi ofiţeri care au început cercetările. Din aproape în aproape l-au identificat pe făptaş.

Costinel Stănescu a fost săltat de oamenii legii, fiind dus la sediul Poliţiei din Costeşti, pentru audieri. Pe numele lui a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Astăzi, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Costeşti, cu propunere de arestare preventivă.

image

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infarcţiunii de tîlhărie .”, a mai precizat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. Angajata a fost audiată, astăzi, la sediul Poliţiei. Toată scena petrecută în incinta societăţii a fost surprinsă pe camera de supraveghere, imaginile reprezentând probe grele la dosar.
   

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite