VIDEO Ciobanul dat dispărut a fost găsit mort pe marginea râului Doamnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciobanul, în vârstă de 35 de ani, din comuna Coşeşti, dat dispărut din data de 19 aprilie, a fost găsit mort, joi dimineaţa, pe marginea râului Doamnei. Trupul neînsufleţit al acestuia  a fost purtat de ape mai mult de zece kilometri.

Ion Nedelcu, zis Ninu, din comuna Coşeşti, sat Leiceşti  era cioban la o stână din satul Găneşti, comuna Pietroşani. În seara de 19 aprilie, bărbatul a plecat de la serviciu, pe jos, spre casă, pentru a sărbători Învierea Mântuitorului Iisu alături de familie, dar nu a mai ajuns. Îngrijoraţi, părinţii au mers în prima dzi de Paşte la postul de Poliţie Coşeşti şi l-au dat dispărut. De atunci, oamenii legii s-au mobilizat şi l-au căutat atât pe albia râului Doamnei, cât şi prin pădurile din împrejurime, pe o rază de circa cinci kilometri.

Joi dimineaţa, doi localnici din comuna Miceşti  îşi duceau animalele la păscut când au zărit, pe marginea râului, trupul neînsufleţit al unui bărbat. Oamenii s-au speriat şi au sunat imediat la 112. La locul îndicat de aceştia s-au prezentat poliţişti care au identificat victima ca fiind ciobanul Ninu, aşa cum îi spuneau vecinii. ”În cursul acestei dimineaţi, doi localnici au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului dispărut din comuna Coşeşti. A fost sesizată poliţia şi se fac cercetări cu privire la cauza decesului.”, a declarat Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Ion Nedelcu fost găsit la mai bine de ze kilometri de locul unde se presupune că a fost luat de ape. Se presupune că ciobanul ar fi mers pe o scurtătură, pe marginea râului şi a fost luat de apă. Însă, localnicii vorbesc şi de o altercaţie pe care acesta ar fi avut-o cu mai mulţi tineri din cauza unei fete. Dar, cazul va fi elucidat după ce se va afla rezultatul necropsiei Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost trasportat la morga spitalului Judeţean din Piteşti pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

                        

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite