Urmărire penală extinsă și pentru tentativă de omor în cazul bătăii în care fost implicat Dani Mocanu

0
Publicat:

Dosarul penal deschis din oficiu în cazul bătăii cu bâte de la o benzinărie din Pitești, în care a fost implicat și cântărețul de manele Dani Mocanu, a fost extins și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Procurorii au extins urmărirea penală în cazul scandalului cu Dani Mocanu. FOTO Facebook Dani Mocanu
Procurorii au extins urmărirea penală în cazul scandalului cu Dani Mocanu. FOTO Facebook Dani Mocanu

Dacă, inițial, polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, duminică, IPJ Argeș a anunțat că urmărirea se face și cu privire la o altă infracțiune, mai gravă.

„Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, precizează Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Cercetarea, preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Amintim că scandalul cu bătaie, cu privire la care se fac cercetări, a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din zona Podul Viilor, la ieșirea din Pitești spre Ștefănești și Mărăcineni.

Victima a refuzat să depună plângere

În altercație au fost implicate mai multe persoane. Printre agresori, s-a aflat și cântărețul de manele Dani Mocanu. Un bărbat a ajuns la spital după ce fost lovit cu bâte, însă victima nu a vrut sa dea relații polițiștilor și cu atât mai puțin să depună plângere, motiv pentru care dosarul penal a fost deschis din oficiu.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează, după incident, IPJ Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite