Videoclipul cu tancul lui Dani Mocanu a fost lansat pe YouTube. Are milionul de vizualizări. „A lovit intenţionat maşinile ca să-şi facă reclamă“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din timpul filmărilor cu blindatul, de la Vâlcea, pentru videoclipul manelistului Dani Mocanu, Foto captură video You Tube
Imagine din timpul filmărilor cu blindatul, de la Vâlcea, pentru videoclipul manelistului Dani Mocanu, Foto captură video You Tube

Videoclipul filmat cu un transportor blindat pe străzile din Râmnicu Vâlcea a fost lansat pe YouTube. Melodia „Tancuri de război“ este o manea a cântăreţului Dani Mocanu. La filmări, blindatul a lovit mai multe maşini parcate în centrul oraşului. Şoferul a motivat că a vrut să evite un copil care-i apăruse în faţă.

Lansat la finele săptămânii trecute, videoclipul realizat la Râmnicu Vâlcea a fost postat pe YouTube şi a strâns în mai puţin de patru zile aproximativ 1 milion de vizualizări şi peste 1.500 de comentarii. Unele dintre acestea sunt aprecieri din partea fanilor, dar altele cuprind acuze, ironii şi glume la adresa cântăreţului, fiind remarcate o serie de aspecte. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI SURPRINSE ÎN TIMPUL FILMĂRILOR UNEI MANELE CU UN BLINDAT LA VÂLCEA

Transportorul Alvis Saracen de 11 tone, transformat în vehicul istoric, pentru a putea circula pe drumurile publice, s-a plimbat miercuri, 13 aprilie, ore în şir pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul filmărilor pentru videoclipul manelei.

În turelă a stat protagonistul clipului – manelistul Dani Mocanu. La un moment dat, blindatul englezesc a lovit mai multe maşini. Martorii oculari au surprins momentul care a devenit mai apoi viral pe reţelele de socializare. 

Comentariile internauţilor, savuroase

După cum reiese din imagini, cea mai mare parte a cadrelor filmate a fost surprinsă chiar pe strada pe care a avut loc incidentul rutier, aflată în centrul oraşului, dar şi pe Dealul Capela. O parte din filmare a fost realizată cu drona.

Internauţii s-au arătat deranjaţi de faptul că manelistul poartă în clip uniformă militară şi l-au acuzat de „port ilegal de grade şi de însemne militare”, referindu-se la decoraţiile de pe piept. 

Imagini din timpul filmărilor de la Vâlcea pentru videoclipul manelistului Dani Mocanu Foto captură video You Tube

Imagine din timpul filmărilor cu blindatul, de la Vâlcea, pentru videoclipul manelistului Dani Mocanu, Foto captură video You Tube

„Mi se pare că sfidează Armata României...”, a menţionat un internaut, în timp ce altul a comentat: „Medaliile se câştigă, nu se cumpără”. 

Fanii s-au amuzat însă de alegerea făcută: „Dintre toate gradele din armată, ai luat de soldat?... Măcar de aveai grade de general, ceva, stai cu gradele alea de caporal!”

„Ai sărit la bătaie la cei care te filmau”

Cei mai mulţi dintre comentatori s-au arătat intrigaţi de faptul că videoclipul nu cuprinde şi partea în care blindatul englezesc a avariat maşinile în Vâlcea. 

Cei care administrează contul de YouTube al manelistului au menţionat: „Ne pare rău pentru acele maşini accidentate, şi mulţumim lui Dumnezeu că nimeni nu a fost rănit”. 

Incidentul de la Vâlcea pare să fi avut urmări, deşi Poliţia Vâlcea nu a menţionat nimic, cel mai probabil pentru că nu au fost reclamate de către niciuna dintre părţile implicate, dacă au existat. „Ai sărit la bătaie, la cei care te filmau, pentru că nu voiai să iasă adevărul la iveală”, a remarcat cineva, în timp ce alţii au reproşat episodul cu minorii: „Păcat că ai ameninţat copiii şi i-ai înjurat”, l-au mustrat aceştia.

Dani Mocanu a declarat public că cel care conducea blindatul ar fi vrut să evite de fapt un copil care îl filma pe manelist, dar în imaginile surprinse în momentul în care şoferul trage brusc de volan la dreapta şi loveşte maşinile nu se vede nici un copil, ci doar mai multe autoturisme rulând pe contrasens.

Un blindat englezesc a avariat mai multe maşini pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul unei filmări

Poliţiştii rutieri care l-au amendat ulterior pe conducătorul auto au menţionat în procesul verbal că acesta „efectua activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”. Poliţia a menţionat, de asemenea, că blindatul are toate documentele în regulă, fiind achiziţionat şi înmatriculat în Anglia. 

Nelămurirea privind legalitatea deplasării unui astfel de vehicul blindat pe drumurile publice porneşte de vizibilitatea redusă pe care o pot oferi cele trei gemuleţe, în trafic, pe străzile din România, unui astfel de vehicul de 11 tone.

„A lovit intenţionat  maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”

Internauţii au mai remarcat şi că incidentul a reprezentat de fapt o reclamă făcută videoclipului: „Ştii să-şi faci marketing, atâta tot” şi au concluzionat: „A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”. 

Managerul lui Dani Mocanu, Adrian Necula, s-a arătat deranjat de faptul că lumea a fost intrigată de apariţia unor vehicul militar „de epocă” pe străzi şi a menţionat că nu este singurul blindat din „dotarea” civililor şi că există zeci de astfel de vehicule istorice, dându-l ca exemplu printre deţinători pe Adi de la Vâlcea, un alt manelist. 

„Tancuri de război” vs. „Dăm cu tancul peste voi”

Pornind de la incidentul petrecut în timpul filmărilor la Vâlcea, fanii i-au propus lui Dani Mocanu chiar să schimbe titlul melodiei, din „Tancuri de război” în „Dăm cu tancul peste voi”.

Maşini avariate în Râmnicu Vâlcea de un blindat englezesc implicat într-o filmare Foto Eduard

Una dintre maşinile avariate de un blindat englezesc la Vâlcea, în timpul filmărilor pentru o manea Foto Adrian Pană

Glumele pe seama acestuia au continuat: „Dani, ai vrut să testezi tancul, când ai dat peste maşinile alea?”, l-au întrebat unii, în timp ce alţii au remarcat că odată cu avarierea autoturismelor a crescut şi bugetul alocat filmărilor. 

Cei care administrează contul de YouTube au comentat şi ei: „Cum să explici firmei de asigurări că ai fost lovit de Dani Mocanu cu tancul?!”

„Spuneai că nu te legi de suferinţa oamenilor şi nu vei scoate melodii despre război”

Fanii i-au mai reproşat manelistului şi că este „ipocrit“: „Ai un TikTok unde spuneai că tu ai demnitate şi nu te legi de suferinţa oamenilor şi că nu vei scoate melodii despre război. Ce s-a întâmplat cu demnitatea? Ai copt melodia asta de când ai auzit primele ştiri despre război”. 

Alţii, în schimb, au remarcat amuzaţi că în comparaţie cu Ucraina, „România rămâne apărată!”, şi că, în urma videoclipului, Putin s-a răzgândit şi nu ne mai invadează.

„Am ascultat melodia asta de cinci ori fără sunet şi deja o ador”

În ceea ce priveşte melodia, îi lăsăm pe specialişti să facă o analiză pe text. Internauţii însă au fost extrem de ironici: „Această piesă se adresează tuturor iubitorilor de artă şi muzică, celor care merg des la concerte simfonice şi operă” sau „Mari valori, mari caractere... Propun să fie acest Mocanu Daniel în viitorul apropiat studiat în şcolile din România” ori „Am ascultat melodia asta de cinci ori fără sunet şi deja o ador”, sunt doar o parte dintre comentariile făcute. 

Vă mai recomandăm şi:

Un blindat englezesc a distrus mai multe maşini, la filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu VIDEO

Manelistul aflat în blindatul care a lovit mai multe maşini pretinde că şoferul a încercat să evite un copil VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite