Un rezervor cu produse petroliere a explodat aproape de fosta platformă Arpechim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO: ISU Argeş
Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO: ISU Argeş

Nu mai puţin de opt autospeciale au intervenit în cursul zilei de miercuri 9 iunie pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de produse petroliere aflată în comuna argeşeană Bradu, foarte aproape de fosta platformă Arpechim din Piteşti.

Un mic rezervor de produse petroliere a explodat, iar incendiul s-a extins ulterior şi la contrucţia de aproximativ 170 metri pătraţi. Un angajat aflat lângă hală a suferit arsuri de gradul 1 la mâini şi la cap.

„Concomitent cu localizarea şi lichidarea incendiului s-a acţionat pentru răcirea a 3 rezervoare de produs petrolier aflate în apropierea flăcărilor. Rezervoarele mari la care s-a făcut răcirea au fost deteriorate de căldură dezvoltată de incendiu. Au fost angrenate un număr de 8 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă”, spun reprezentanţii ISU Argeş. Bărbatul rănit a fost dus la Spitalul Judeţean Argeş

Pentru alimentarea permanentă cu apă a autospecialelor de la locul intervenţiei s-a adus  apă de la două centre comerciale aflate în zonă, respectiv Auchan şi Metro.

Vă mai recomandăm şi:

Ziua şi incendiul. De data aceasta la un transformator din incinta unei fabrici de îmbrăcăminte

Incendiu la un tren care transporta cereale. Intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza lipsei unei surse de apă VIDEO

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite