Un poliţist a salvat un şofer care a leşinat  la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Oncioiu, poliţistul salvator FOTO: IPJ Argeş
George Oncioiu, poliţistul salvator FOTO: IPJ Argeş

Un poliţist din Piteşti a salvat în dimineaţa zilei de joi 15 iulie un şofer căruia i se făcuse rău la volan pe o stradă aflată la doi paşi de centrul oraşului. Poliţistul i-a acordat primul ajutor, reuşind să îl resusciteze până la sosirea ambulanţei.

Prezenţa de spirit şi cunoştinţele de prim ajutor ale agentului şef George Oncioiu, poliţist din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au făcut ca un eveniment ce putea fi tragic, să se termine cu bine.

În cursul dimineţii de joi 15 iulie, George Oncioiu a observat, pe strada Târgul din Vale din Piteşti, aflată aproape de centrul municipiului, un autoturism staţionat neregulamentar.

În momentul în care s-a apropiat de maşină, agentul a observat că şoferul, un bărbat de 47 de ani, era semiconştient.

Imediat, poliţistul i-a acordat primul ajutor, iar concomitent, a rugat un trecător să sune la 112 şi să solicite un echipaj medical. Până la sosirea ambulanţei,  poliţistul, care are cunoştinţe de prim ajutor, i-a acordat îngrijirile necesare  bărbatului. Ulterior, şoferul a fost preluat de echipajul medical şi transportat, conştient, la spital.

Vă mai recomandăm şi:

Filmul crimei înfiorătoare din judeţul Gorj. Victima a cerut ajutorul poliţiei, dar fostul iubit nu a fost împiedicat să o ucidă

Telefoanele cu care au fost filmate scenele pornografice din baia publică din Ploieşti, cu protagonişti copii, au ajuns pe mâna procurorilor

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite