Furt masiv de energie electrică la Podoleni, în judeţul Galaţi. 30 de locuinţe, verificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furt de energie electrică în judeţul Galaţi
Furt de energie electrică în judeţul Galaţi

Poliţiştii gălăţeni au organizat şi desfăşurat, în colaborare cu reprezentanţi ai Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor de curent în localitatea Podoleni, în cadrul căreia au instrumentat trei dosare penale.

Acţiunea, la care au participat poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Poliţie Rutieră, Serviciului Criminalistic şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti, a vizat, în acelaşi timp, menţinerea unui climat de ordine publică şi identificarea încălcărilor legislative în domeniul circulaţiei rutiere.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate în cursul zilei de 14 iulie, în localitatea Podoleni, din judeţul Galaţi, au fost legitimate peste 50 de persoane şi verificate 30 de locuinţe.

În urma acestor verificări, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale, fiind constatată comiterea a 6 fapte de furt de energie electrică şi de executare sau folosire de instalaţii electrice, în scopul racordării directe la reţea. Astfel, la trei dintre domiciliile controlate au fost identificate instalaţii electrice artizanale, respectiv derivaţii înaintea grupului de măsură, energia electrică consumată nefiind contorizată", informează IPJ Galaţi.

Totodată, poliţiştii au constatat 16 fapte contravenţionale, fiind aplicate tot atâtea sancţiuni la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 7.540 de lei.

Razia s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Vă recomandăm şi:

O şoferiţă cu doi copii în maşină, prinsă beată la volan. A făcut glume cu poliţiştii  VIDEO

 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite