Bătaie între pesediști, la Focșani, după alegerea șefului PSD Vrancea. Șeful Cancelariei Prefectului a fost demis

0
Publicat:

Cătălin Răducanu, fost consilier județean PSD, și Dragoș Bîrlădeanu, fost deputat PSD, au avut o altercație în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din municipiul Focșani.

Cătălin Răducanu și Dragoș Bîrdlădeanu s-au ciondănit într-un bar
Cătălin Răducanu și Dragoș Bîrdlădeanu s-au ciondănit într-un bar

Doi politicieni din Vrancea au fost protagoniștii unui scandal monstru într-un club din Focșani. S-a întâmplat la puțin timp după conferința județeană de alegeri a PSD Vrancea, unde prefectul Nicușor Halici a fost ales președinte al organizației județene.

Aflat probabil încă sub impresia rezultatului, șeful Cancelariei Prefectului de Vrancea, Cătălin Răducanu, a sărit la bătaie la fostul deputat Dragoș Bîrlădeanu.

Episodul a fost povestit de acesta din urmă, pe pagina sa de Facebook.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru, plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș, la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii, dându-mă jos din picioare. Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală, cu martori, și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris Dragoș Bîrlădeanu pe Facebook.

Duminică dimineața, prefectul de Vrancea i-a cerut demisia lui Cătălin Răducanu din funcția de șef al Cancelariei Prefectului Județului Vrancea.

„Sunt dezamăgit că oameni la acest nivel procedează așa. Șeful Cancelariei nu avea ce căuta la ora aceea într-un bar. I-am cerut demisia. Mă voi consulta și cu colegii din partid și este posibil să se ajungă la excluderea din partid”, a spus prefectul de Vrancea, Nicușor Halici.

Tot Răducanu a fost nevoit în urmă cu mai puțin de două luni să renunțe la funcția de consilier județean pentru a merge la cabinetul prefectului.

Dragoş Bîrlădeanu este cel care în urmă cu opt ani, când era vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, a declarat într-o vizită într-un sat din judeţ că Iohannis a vândut copii din Vrancea înainte de a fi primar şi că în acest fel şi-a cumpărat prima casă.

„Acest Iohannis, înainte să fie primar a vândut copii în străinătate. Copii din Vrancea, din România, din Vidra, au fost vânduţi în străinătate pe bani grei. Are şase case. Prima casă şi-a făcut-o din banii pe care i-a câştigat de pe urma copiilor vânduţi”, le-a spus Bărlădeanu sătenilor din Vidra, în 2014.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite