UPDATE Tânărul căutat de poliție, după ce a pipăit o fată și a împins-o din autobuz, a fost identificat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul căutat de polițiști după ce ar fi atins o fată în zona intimă, iar apoi a împins-o din autobuz, a fost identificat. Tânărul s-a prezentat singur la o unitate de poliție din Argeș.

Căutat de poliție după ce a împins o fată din autobuz
Căutat de poliție după ce a împins o fată din autobuz

UPDATE:

În urma solicitării sprijinului populației de către polițiști, bărbatul s-a prezentat la o unitate de poliție din Argeș. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru clarificarea situației și luarea măsurilor legale care se impun.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Polițiștii de investigații criminale piteșteni desfășoară verificări pentru identificarea tânărului, care în videoclip poartă haine deschise la culoare. În timp ce se afla în zona unei stații de autobuz de pe bulevardul Petrochimiștilor, din municipiul Pitești, bărbatul, care era alături de alți patru tineri, ar fi atins o tânără în zona intimă.

S-au urcat cu toții în mijlocul de transport în comun, iar când fata i-a cerut explicații pentru ce a făcut, spunându-i că va anunța poliția, bărbatul a împins-o din autobuz, determinând căderea acesteia, spre amuzamentul prietenilor tânărului agresor.

Tras la răspundere de celelalte persoane din autovehicul, bărbatul își justifică fapta spunând nonșalant: „Păi vine să dea în mine! Nu i-am făcut nimic!”, după care coboară din mijlocul de transport în comun.

Incidentul s-a petrecut în data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei 14:00, fiind filmat de camerele video din autobuz. Tânăra a sesizat organele de poliție, care efectuează de atunci cercetări în cauză.

Biroul de Investigații Criminale Pitești a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.

„Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, a transmis IPJ Argeș.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite