Cine este bărbatul care a bătut crunt o femeie în Centrul Vechi. Victima, internată la ATI în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost depistat suspectul care a agresat o femeia în scara unui bloc din Centrul Vechi. Victima este în continuare în stare gravă la Terapie Intensivă. Agresorul a fost reținut, anunță procurorii.

Victima a ajuns la Terapie Intensivă în stare gravă
Victima a ajuns la Terapie Intensivă în stare gravă

UPDATE Agresorul, un cetățean moldovean, a fost reținut de procurori pentru tentativă de omor.

„La data de 24.02.2024, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul Istoric din municipiul Bucureşti, sector 3, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. Victima, o femeie de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prezent, starea victimei este una stabilă. Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis procurorii.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliția a fost sesizată că o femeie a fost agresată în Centrul Vechi.

La sosirea la fața locului, anchetatorii au găsit femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite