Scandal într-un autobuz, în Pitești. Motivul uluitor pentru care un tată și fiul lui au bătut un călător VIDEO

0
Publicat:

Un scandal izbucnit într-un autobuz din Pitești a degenerat într-o bătaie, în care victimă a fost un călător. Agresorii, tată și fiu l-au urmărit pe bărbat după ce a coborât și au bătut încă o persoană care a intervenit în favoarea victimei, potrivit stirileprotv.ro

Incidentul a avut loc în seara zilei de 18 aprilie. Scandalul a izbucnit după ce călătorul a avut impresia că cei doi ar vrea să îi fure din buzunare.

Omul le-a atras atenția, iar cei doi vizați au devenit agresivi. 

Scenele violente din autobuz au fost surprinse de camera de supraveghere a mașinii.

În înregistrare se vede cum doi agresori - tată și fiu - îl lovesc cu pumnii și picioarele pe bărbatul care le-a făcut observație. 

Scandalul a degenerat în bătaie. FOTO captură video ProTV
Scandalul a degenerat în bătaie. FOTO captură video ProTV

Totul s-a derulat sub privirile celorlalți călători, speriați că ar putea avea de suferit. Nimeni n-a intervenit să-l ajute pe bărbatul agresat.

Victima a coborât într-o stație și la fel au făcut și cei doi indivizi.

Omul a fost urmărit de agresori, iar când un trecător a încercat să intervină a fost la rândul său bătut și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii, chemați să intervină printr-un apel la 112 i-au identificat pe suspecți. Este vorba de un bărbat de 41 de ani și fiul lui, de 15 ani.

Cei doi au fost reținuți, iar procurorii au cerut să fie arestați preventiv.

Amintim că, în urmă cu doi ani, un controlor în autobuzele TCE din Ploieşti a fost agresat de rudele unei femei pe care o rugase să coboare din autobuz pentru că nu avea bilet de călătorie. Controlorul, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la spital, rănit la mâna dreaptă. 

În urmă cu câțiva ani, doi călători dintr-un autobuz TPL, ce circula pe străzile din Suceava, s-au luat la bătaie băgând spaima în celelalte persoane aflate în mijlocul de transport public. Intervenţia destul de promptă a unui bărbat a făcut ca lucrurile să nu degenereze în ceva mult mai grav.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite