VIDEO Posesor de BMW vs. şofer de autobuz varianta vasluiană. Şicanarea în trafic care s-a lăsat cu bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Vaslui cercetează un incident petrecut într-o intersecţie din oraş, care i-a avut ca protagonişti  pe şoferul unui autobuz şi pe un tânăr ce conducea un autoturism marca BMW.

UPDATE Conducerea societăţii Transurb, al cărei angajat este şoferul de autobuz, consideră incidentul ca fiind unul regretabil şi aşteaptă ca poliţia să ia măsuri. Potrivit acesteia, şoferul de autobuz a fost atacat fără motiv.

„Incidentul a avut loc după ce conducătorul autoturismului l-a şicanat în trafic pe soferul nostru din statia Transurb pânã în staţia de lângă OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe şoferul de pe autobuz fără niciun motiv. Colegul nostru a sunat la 112 si a anuntat politia. E un incident regretabil, pe care sperăm că poliţia îl va soluţiona”, a declarat Mariana Plăcintă, directorul executiv al Transurb Vaslui.

Ştire iniţială: Poliţia a fost sesizată, printr-un apel la 112, de către şoferul autobuzului. Bărbatul a invocat că a fost luat la bătaie de tânărul care l-a şicanat în trafic câteva sute de metri. 

Camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul au surprins altercaţia dintre cei doi şoferi, iar în imagini se observă cum şoferul autobuzului este cel care a început să îl lovească pe şoferul care îl blocase în plină intersecţie şi gesticula în faţa mijlocului de transport.

Autobuzul plecase de câteva minute din autogara Vaslui şi se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor. Încă de la plecare, şoferul BMW-ului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori. 

Tânărul susţine că autobuzul ar fi plecat din staţie fără a semnaliza, punându-l în situaţia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident. După câteva sute de metri de şicanare, în prima intersecţie, tânărul de la volanul autoturismului BMW a oprit maşina în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi a început să gesticuleze.

Şoferul autobuzului a coborât de la volan şi, în urma unui schimb de replici, i-a dat un pumn tânărului care l-a şicanat. Cei doi au început să se lovească reciproc, în sprijinul şoferului de autobuz intervenind şi un alt bărbat, un coleg al acestuia, aflat şi el în trafic. Între timp, zeci de autoturisme erau blocate în intersecţie. În imagini se observă cum şoferul de autobuz aleargă după tânărul care îşi abandonase BMW-ul în intersecţie. La un moment dat, şoferul de autobuz se împiedică şi cade pe carosabil, însă lupta este continuată de colegul său care i-a dat şi el câteva lovituri posesorului de BMW. Scena a durat câteva minute, sub privirile călătorilor din autobuz şi a şoferilor blocaţi în trafic.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în caz a fost deschis un dosar de loviri şi alte violenţe, urmare a apelului la 112, şi se fac cercetări pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite