Sărbătoare în curtea unei femei din Bălileşti care a împlinit 100 de ani (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Bărănguţă, din satul Goleşti, comuna Bălileşti a împlinit 100 de ani, prilej cu care rudele şi vecinii, împreună cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene au venit să o sărbătorească.

Ieri, localnicii din comuna Bălileşti au avut un motiv în plus de sărbătoare. O consăteancă de-a lor, din Goleşti, a împlinit 100 de ani.

Curtea Ioanei Bărănguţă, femeia care a ajuns la această vârstă înaintată, a devenit neîncăpătoare pentru copiii, nepoţii, strănepoţii, rudele, vecinii şi curioşii care au venit să-i cânte la mulţi ani femeii şi s-o felicite.

Tanti Leana, aşa cum îi spun cunoscuţii, a primit şi vizita unui sobor de preoţi care au oficiat o slujbă, în timp ce copiii de la şcoala din localitate au susţinut un program artistic cu poezii şi cântece.

A primit tort, flori şi o plachetă

Printre cei prezenţi s-au numărat şi reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene.

image

Vicepreşedinta Consiliului Judeţean Argeş, Simona Bucura Oprescu, a felicitat-o pe Ioana Bărănguţă şi i-a acordat din partea Consiliului Judeţean Argeş o diplomă de excelenţă şi un premiu pentru faptul că a păstrat şi cultivat credinţa şi valorile morale de-a lungul vieţii, iar viceprimarul comunei Bălileşti i-a dăruit, alături de tort şi flori, o plachetă aniversară, în semn de apreciere.

image
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite