Pus pe picioare la spital după o beție cruntă, un bărbat a ajuns iar beat criță la Urgențe

0
Publicat:

Un bărbat beat criță, căzut în stradă a fost dus de SMURD, înapoi la Urgențe. Cu doar câteva ore înainte fusese externat după un alt episod în care picase lat și se rănise din cauza băuturii.

Bărbatul a fost găsit căzut în iarbă. FOTO Poliția Locală Pitești
Bărbatul a fost găsit căzut în iarbă. FOTO Poliția Locală Pitești

Abia externat, omul a fost găsit lat în apropierea spitalului. S-a întâmplat joi.

 „În jurul orei 10.45, o patrulă a Poliției Locale a depistat pe str. Exercitiu, în fața Școlii Generale nr 2, o persoană de sex masculin, căzută pe spațiul verde de lângă trotuar. Din verificările efectuate la fața locului s a constatat că se numește C I. de 67 ani, din mun. Pitesti. Se pare ca persoana în cauză tocmai părăsise UPU în dimineața zilei de joi ca urmare a unor traumatisme suferite la cap și bratul stâng. A fost solicitată prin 112 intervenția unui echipaj medical. Persoana a fost transportată la UPU Pitești pentru îngrijiri”, a explicat, inițial, Poliția Locală Pitești.

Bărbatul a fost preluat de SMURD și dus la Spital. FOTO Poliția Locală Pitești
Bărbatul a fost preluat de SMURD și dus la Spital. FOTO Poliția Locală Pitești

Aceeași cauză: consumul excesiv de alcool

Reacția spitalului a venit imediat după ce la comunicatul Poliției Locale au început să apară reacții care arătau cu degetul spre unitatea medicală.

Pacientul la care se face referire a fost adus la SJU Pitești, în data de 23 noiembrie, cu un echipaj al SAJ, unde a fost investigat corespunzător. Prezenta leziuni minore la nivelul feței, ca urmare a precipitării de la același nivel din cauza consumului excesiv de alcool. Vineri dimineață, în urma rezultatelor, a fost externat. După doar câteva ore, a fost adus, din nou, la Unitatea de Primiri Urgențe, cu un echipaj SMURD, din aceeași cauză, consumul excesiv de alcool”, a explicat Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Pacientul a rămas în spital pentru investigații.

Spitalului Județean de Urgență Pitești acuză însă Poliția Locală că a transmis un comunicat incomplet.

Apreciem că informațiile prezentate în spațiul public sunt incomplete și pun în umbră eforturile cadrelor medicale. Pentru o mai bună și corectă informare a opiniei publice, vă stăm la dispoziție, ca de fiecare dată”, a mai transmis Cristina Cazacu.

Situații periculoase sau jenante

Alcoolul îl poate pune pe consumator nu doar în situații periculoase (pentru el, dar și pentru alții), ci și în posturi jenante.

Amintim că în vara acestui an, poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce o fată de 15 ani ar fi băut alcool în şcoală şi ar fi fost închisă în sala de sport de un profesor, ea fiind aproape în comă alcoolică. Colegii fetei ar fi distribuit pe telefoane imagini cu adolescenta în ipostaze indecente.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite