Tovarăș de pahar omorât pentru că „a înjurat de mamă“, în Dolj. Criminalul a sunat la 112

0
Publicat:

Tânărul din Calafat, Dolj, și vecinul său obișnuiau să consume alcool împreună. Asta au făcut și luni după-amiază, 21 noiembrie. După ce a comis fapta, tânărul a așteptat lângă victimă sosirea polițiștilor.

FOTO / Arhivă Adevărul
FOTO / Arhivă Adevărul

Crima a avut loc în apropiere de Calafat, în comuna doljeană Golenți.

Luni după-amiaza, 21 noiembrie, în jurul orei 16, un tânăr de 23 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a omorât un bărbat.

Polițiștii din Calafat s-au deplasat imediat în localitatea Golenți, la adresa indicată. L-au găsit pe tânărul care sunase la 112, dar și un bărbat de 56 de ani, înjughiat în gât. Victima era în stare de inconștiență. Medicii chemați în ajutor nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că au băut mai multe pahare împreună, apoi au început să se certe. La un moment dat, victima l-ar fi „înjurat de mamă“ pe tânăr, acesta s-a enervat, s-a repezit în bucătărie, a luat un cuțit și i l-a înfipt în gât.

Deși era în stare avansată de ebrietate, tânărul a conștientizat ce a făcut și a hotărât să se autodenunțe.

„Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Autorul crimei a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca pe numele său să fie emis mandatul de arestare pentru următoarele 30 de zile.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri