Polițist băgat în comă. A dat cu capul de asfalt, lovit de un tânăr recalcitrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident grav a avut loc în centrul Piteștiului, în seara zilei de 4 noiembrie 2023. Un polițist local, aflat în timpul serviciului, a fost lovit de un tânăr recalcitrant. Agentul a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. Se află internat la spital în stare gravă.

Polițistul este în stare gravă Foto SJUP Pitești - Arhivă
Polițistul este în stare gravă Foto SJUP Pitești - Arhivă

Sâmbătă seara, 4 noiembrie 2023, în jurul orei 21.45, unul dintre polițiștii locali piteșteni, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni. Se află internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Pitești, fiind de aproximativ 12 ore în comă.

Polițistul local de la Ordine Publică, în vârstă de 55 de ani, a surprins, sâmbătă seara, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național „I.C.Brătianu". Agentul i-a atras atenția, iar tânărul a devenit agresiv și l-a lovit pe acesta în zona feței.

„Polițistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în spațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere. În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient”, a transmis Primăria Pitești.

Agresorul, cercetat pentru ultraj

Polițistul local a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Argeș. A fost operat de neurochirurgi. Se află în stare gravă la ATI, fiind intubat. Este de aproximativ 12 ore în comă. Pronosticul medicilor este rezervat.

Agresorul polițistului era în stare de ebrietate. Acesta a fost audiat de polițiști. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Această situație este de neimaginat și ne aduce aminte de curajul de care dau dovadă zi de zi cei care asigură ordinea și siguranța în comunitatea noastră. În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a polițistului local și suntem alături de familia sa.”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Pitești.

Victima este polițist local la Ordine Publică din anul 2007.

Agresorul a fost reținut, duminică seara, pentru ultraj raportat la vătămare corporală.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite