Peste 200 de argeşeni participă la mitingul din Piaţa Universităţii: "Ţara n-a votat hoţia! Voi nu sunteţi România!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de argeşeni participă la mitingul din Piaţa Universităţii din Bucureşti. Mitingul este organizat împotriva modificării legilor justiţiei, a Codului Penal şi a Codului Fiscal. Participanţii din Argeş s-au mobilizat de mai multe zile pe reţelele de socializare şi au plecat spre Capitală într-o coloană de peste 50 de maşini.

UPDATE ORA 20:30 Cei peste 200 de protestatari veniţi din Argeş în Piaţa Universităţii au afişat un banner imens pe care scrie: "Ţara n-a votat hoţia!!! Voi nu sunteţi România!"

Cum protestatarii din ţară au fost chemaţi să li se alăture celor din Capitală la mitingul "Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia' generaţiei noastre", argeşenii au răspuns prezent şi au plecat încă de la ora 14 spre Capitală. Participanţii s-au îmbarcat în zeci de maşini, s-au strâns într-o parcare de la ieşirea din Piteşti, aproape de intrarea pe A1 şi au plecat apoi organizat în coloană.

„Suntem peste 200 de argeşeni la protestele din Capitală. Mă bucură că oamenii au reacţionat foarte bine la apelurile de pe Facebook. E timpul ca românii să fie uniţi şi să nu mai lase ţara asta să fie jefuită de politicieni. Avem nevoie de schimbări ca de aer. E nevoie ca toţi cei din clasa politică să înţeleagă că nu se mai poate continua aşa, că ni s-a luat să fim umiliţi”, a declarat pentru Adevărul piteştenul Marius Tănăsescu, unul dinntre participanţi la mitingul din Capitală.

Sute de argeşeni la mitingul din Piaţa Universităţii

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite