Argeşenii se pregătesc pentru mitingul din Piaţa Universităţii. O coloană de 60 de maşini cu protestatari va pleca sâmbătă din Piteşti, spre Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă  Inquam Photos / Liviu Florin Albei
FOTO arhivă  Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Sâmbătă, după amiază, trei coloane de maşini sunt aşteptate să soasească de la Craiova, Timişoara si Oradea, în Piteşti, de unde li se va alătura o a patra, pentru a porni spre Bucureşţi cu destinaţia Piaţă Victoriei, acolo unde este anunţat un marş de amploare împotriva modificării legilor justiţiei, a Codului penal şi a Codului fiscal.

Cum protestatarii din ţară au fost chemaţi să li se alăture celor din Capitală la mitingul "Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia' generaţiei noastre", argeşenii au răspuns prezent şi şi-au anunţat deja, pe site-urile de socializare, participarea. 

„Posibil să fim în jur de 50-60 autoturisme, cel puţin asta se ştie in acest moment”, spune piteştenul Traian Paparete, unul dinntre participanţi.

 Întâlnirea coloanelor este programată la ora 14, aproape de intrarea pe A1.

De aici vor pleca spree capitală, unde protestatarii urmează să se adune în Piaţă Universităţii, de unde vor mărşălui pe traseul Piaţă Universităţii - Piaţă Unirii - Fântâni - Parlament, "cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)".

Iată ce scrie pe pagină FB "Corupţia Ucide":

„Ne vedem mâine la ora 18:00, la Universitate.

Dacă vrei sa vii în întâmpinarea marşului speranţei, sau a persoanelor din tara care vin, ai aici mai multe informaţii

Pentru a afla ultimele informatii, urmareste pagina Corupţia ucide (nu doar acest eveniment). UPDATE INFO PROTEST :

Mâine ne îmbrăcam bine, se anunţă ploaie, deci veniţi cu pelerina de ploaie/umbrela, saci menajeri mari pe care ii puteţi pune peste haine ca să nu vă udaţi. Plus mănuşi, haine groase şi tot ce foloseşti când ieşi iarna în stradă şi plănuieşti să petreci câteva ore afară. Temperatura o sa fie pozitiva pe tot parcursul zilei.

Cum urmează să se desfăşoare ziua de mâine:

10:00-16:00 [Gara de Nord] Aşteptat lumea din ţară la Gara de Nord. 

Hai şi tu, să fim cât mai multi care-i aşteaptă pe cei care vin din ţară la Bucureşti!

10:00 [Marşul Speranţei] Plecare din Otopeni, din faţa Primăriei.

12:30 [Marşul Speranţei] Întâmpinare Marşul Speranţei la Casa Presei Libere

13:30 [Marşul Speranţei] Întâmpinare Marşul Speranţei la Arcul de Triumf, trecut prin faţa sediului ALDE.

14:00 [Marşul Speranţei] Întâmpinare Marşul Speranţei la sediul PSD

14:30 [Marşul Speranţei] Întâmpinare Marşul Speranţei în Piaţa Victoriei

16:00 [Marşul Speranţei] Ajungem la Piaţa Universităţii

18:00 [Protest “Revoluţia” Generaţiei Noastre] Ne adunăm în piaţa Universităţii

19:30 [Protest “Revoluţia” Generaţiei Noastre] Plecam în marş către Casa Poporului (cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)

21:00 [Protest “Revoluţia” Generaţiei Noastre] Casa Poporului - Toată lumea face un live pe Facebook, de pe telefon, cu lanterna aprinsă, în timp ce cântăm Imnul de Stat al României. Astfel mesajul nostru va ajunge la toată lista noastră de prieteni. Dacă nu poţi să faci live, doar aprinde lanterna telefonului.

Schimbarea începe cu noi şi nu se termină niciodată. E un drum lung iar perseverenţa noastră în faţa corupţiei le va da şi celorlalţi încrederea şi speranţa că puterea este de fapt în mâinile noastre".

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite