Patru victime, în urma a trei accidente petrecute în decurs de câteva ore în Argeș

0
Publicat:

Trei accidente au avut loc sâmbătă, în decurs de doar câteva ore, în județul Argeș. Patru oameni au fost la un pas de a-și pierde viața. Toți au ajuns la spital.

Un motociclist a fost accidentat la Câmpulung. FOTO ISU Argeș
Un motociclist a fost accidentat la Câmpulung. FOTO ISU Argeș

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung, alături de un echipaj al SAJ, au fost solicitați sâmbătă, în jurul orei 13.20, să intervină la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă, produs în municipiul Câmpulung, pe strada Mareșal Antonescu.

„La locul solicitării, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. Echipajul medical a preluat o victimă de sex masculin”, a precizat ISU Argeș.

Victima este motociclistul.

Evenimentul rutier a avut loc la distanță de o oră de un alt accident, în care au fost implicate două autoturisme, produs în municipiul Pitești, pe strada Depozitelor.

„Au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. În urma accidentului rutier au rezultat două victime, una preluată de echipajul SMURD, iar pentru cea de-a doua s-a solicitat în sprijin un echipaj SAJ”, a precizat ISU Argeș.

O victimă cu traumatism cranio-cerebral

Anterior, în dimineața zilei de sâmbătă, a mai avut loc un accident rutier, produs în comuna Dragoslavele.

În urma evenimentului, echipajul SMURD a monitorizat și transportat la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 54 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral.

„Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor”, a mai precizat ISU Argeș.

Amintim că tot sâmbătă, un accident rutier ce ar fi putut avea consecințe dintre cele mai nefaste a avut loc în zona Balota - Racovița, din județul Vâlcea. O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR. Traficul pe DN7 / E81 a fost blocat.

Traficul a fost blocat și pe DE 581, în județul Galați, unde un TIR din Republica Moldova, încărcat cu șampanie, s-a răsturnat și a lovit o altă mașină. Șoferul TIR-ului a murit.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite