Un BMW al Poliției, distrus într-un accident în Târgu Jiu. Doi polițiști au fost răniți FOTO

0
Publicat:

Doi polițiști rutieri din Târgu Jiu s-au ales cu răni vineri după ce un conducător auto nu a acordat prioritate autospecialei, care ulterior a intrat în coliziune cu un alt vehicul parcat. Evenimentul rutier a avut loc în timp ce oamenii legii se aflau în misiune.

Doi polițiști au fost răniți. FOTO Inquam / Octav Ganea (Arhivă)
Doi polițiști au fost răniți. FOTO Inquam / Octav Ganea (Arhivă)

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu - Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism”, se arată în comunicatul transmis vineri de IPJ Gorj, conform Agerpres. 

FOTO Gorjeanul.ro
FOTO Gorjeanul.ro

De asemenea, în urma incidentului rutier, cei doi polițiști s-au ales cu răni. 

„Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a mai transmis sursa precizată. 

Oamenii legii fac verificări pentru a da de urma șoferului imprudent, dar și pentru a stabili situația. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite