Patru primari, audiaţi la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru edili, membrii ai PSD au dat cu subsemnatul ieri, în faţa procurorilor DNA Piteşti. Primarii din comunele Moşoaia, Cuca, Leordeni şi Coşeşti au sosit pe rând, la sediul DNA pentru a fi audiaţi.

Aceştia au fost citaţi în calitate de martori în acelaşi dosar în care este anchetat şi deputatul Mircea Drăghici. Surse din cadru anchetei au dezvăluit că primarii au fost audiaţi în legătură cu nişte contracte de consultanţă pentru proiecte europene.  Se pare că unora dintre primăriile care au plătit bani pentru consultanţă le-a fost refuzată finanţarea. Edililor li s-a solicitat să se prezinte şi cu documente, ordine de plată, facturi, contracte încheiate de primăriile pe care le conduc.


Primarii s-au ferit să facă declaraţii în faţa presei, preferând să-i lase pe avocaţi să vorbească.
„Doamna este primar şi are vechime multă în administraţia publică, vorbim de zeci de ani de zile. Are calitatea de martor şi a fost citată pentru a lămuri anumite aspecte legate de o hotărîre a Consiliului Local. Nu ştim dacă există vreo legătură cu dosarul domnului Nicolescu“, a declarat avocatul primăriţei din Coşeşti.


Surse din cadrul acnhetei au declarat că şirul primarilor citaţi de procurorii DNA va continua şi astăzi cu audieri ale altor edili.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite